Imao sam uzasnu nocnu moru. Sanjao sam da postoji Sta sad radite? vol. 3
Probudio se u znoju![]()
going to bed, sutra big day idem si kupiti tene hehehehe.
Imao sam uzasnu nocnu moru. Sanjao sam da postoji Sta sad radite? vol. 3
Probudio se u znoju![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ajde, napravite fond da skupite za Tomicu 2500 kn da si kupi N96. Hehehe![]()
e pa fino uzmes pretplatu, skupljas plus bodove i dobis njoku za kunu![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
evo me, bio kod frenda i malo na rockas (nikakvo slavlje nije bilo).
I sad se spremam spavat i sutra je novi dan. vidjet sta ce bit.
upravo došao iz zlatnog mede . . .
kao imali neki razredni reunion . . .
došlo nas je 8 . . .
ali to nas nije sprijecilo da popijemo i pojedemo . . .
crna piva od litru i medice rules . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
@Rav: Pa to sam baš kontao...imaju para k'o pljeve...šta im je 2 i po bankeJa imam pretplatu i ne trebam skupljat nikakve bodove. A isuse po kojoj to pretplati bi dobio po 1 kunu (Flex 1500 sa ugovorom na 5 godina)
Sad si kontam, kak će bit potrebno otvoriti novi pod-pod-forum unutar NokijeJer novi Nokia 5800 je S60 5th Edišn
E pa to radi...vau, meni sve dosad vremenska zona bila Abu Dhabi![]()
![]()
Zadnji uredio T-Maca : 21-10-2008 u 01:34
maco, uoci da imam novi čelulare! ja sam svoga dobila za jednu kunupa se malo hvalim okolo
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
a jesil se naučila na taj "kleverfon" ??
čudno da još nisi zašla u tematski dio foruma i postavila neko pitanje...
@T-maca: a možda i neće trebat poseban podforum. treba vidjet dal je to velika razlika, kao između recimo n70 i n73, pa da aplikacije ne pašu.
BTW: podrav svima...malo svratio da vidim što ima novo na forumu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
I jel ima što novo na forumu?
LOL...Ma i ja sam kontao da uzmem taj, ali kad sam vidio da ste ga ti i Ico uzeli, skužio sam da sam on the wrong track![]()
došao iz grada, bio kupiti kartu i obaviti neke sitnice . . .
i sad opet u grad, u neki mini shooping . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
o, bila luna vec po njokinom i simbijanovom podforumu, bez brige.
cekaj, citam, upijam, maltretiram ikselera! zar zaista zelis gledat moj spam u tematskim podforumima u obliku "e, a kak si ja opce stavim temu na mob?" i slicne nebuloze.. pitat cu kad skuzim neke stvari. zasad sam svladala instaliranje free programa, sad cemo na certificiranje, potpisivanje, hakiranje.. uuuu, jesam faca
pazi da ti murja ne uleti
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ma nece
ja se zalazem za lezece policajce
odo radit generalku na kompu
doso kuci, pojeo nešto, sad idem sok napravit i tak. i cekam da frendu završi škola pa da ga mogu nešto pitat.
usput cekam neku dobru dušu da pomogne oko dekodiranja xD.
i da, ukoliko vidite nekog "luđaka" na gopedu znajte da se ja to vozikam do frenda xD.
E dobro je Luno, ides mojim stopama. Ne treba spamati kod stvari koje su izvan tvoje lige, nego one sitnice, trivijalnosti, trice i kuchineNpr. kako dodati novu aplikaciju u Shortcut bar na Active Standbyju.
maco, znam dodat novi precac u active standby, nisam tak dummy
al da bih stavila onaj program koji omogucava vise od onih 6 precaca trebam hakirat mob, sto sam do sad radila, pa.. 0 puta, i nemam blage veze sto to cini mom mobu (da, znam, procitala sam tvoj tutorijal al mi je lagano na turskome) i sto se moze desit ako nes s*ebem, moram sve znat!! sve! a kolege moderatori s klevrnjokama me ignoriraju! gamad!i tak.. gledam ja svoj klevrfon, gleda on mene.. i gledamo se.. al da se krenemo pipat.. heee, frka je malo
inace, jutro. odoh cucat bebe.
Dobro jutro onima kojima je dobro,a meni kako bude...
Najebo sam ovih 5-6 dana. Moram 400 kuća obić...![]()
Zadnji uredio xlr : 22-10-2008 u 10:34
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
dobro jutro . . .
buđenje nakon odrađene noći, i ubrzo opet na posao . . .
ali, što se mora nije teško . . .![]()
Bookmarks