hell ride 5/10
prvotno uvidjevsi naslov ovog filma te nabrzinu procitani sinopsis mislio sam evo napokon jedan film po mom ukusu, s obzirom da volim motore i tako to.. kad sam vidio da tarantino ima prste u tome odma mi je bilo jasno otprilike na sta ce licit film.. inace volim taj njegov zanr, ali ne prolazi to bas uvijek.. nista nakraju mogu samo reci da sam ostao debelo razocaran, dosadna radnja iako je sve to onako tarantinovski lijepo usnimljeno, sve se vucara nema nikakve akcije i steta da nije napravljen neki bolji film sa slicnom radnjom i takvim motorima koji su predivni /tipa stari indian/. pamtim jedinu scenu koja na trenutak natjera srce da brze zakuca i to je to. /gang motorima da obore frajera/ + prekratko traje.
sve u svemu, steta, jer volio bi da se napravi jedan dobar bajkerski film.
the promotion 2/10
neznam sto mi je bilo da sam krenuo gledat ovaj film valjda zelja za komedijom (koje ovdje nema) i za necim slicnim kao sto sam vec gledao (employee of the month) no ovo nije ni blizu, zaista neznam cemu se rade ovakvi filmovi mislim ono, shvacam neku poruku tipa moram radit moram napredovat da bi familiji osigurao bolji zivot, ali ovo je bezvezarija od filma.

Odgovori uz citat
9/10

Bookmarks