Dobro jutro i tebi.
A i meni.
A i ostalima.![]()
dobro jutro . . .
kako mrzim ona jutra kad me netko probudi jel me treba za neku glupost, a ja radio noć prije . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Dobro jutro i tebi.
A i meni.
A i ostalima.![]()
A sta ces, netko i to mora...![]()
upravo jeo, sad odmaram . . .
još malo pa voziti buraza na trening . . .
možda i do grada, vidjeti šta ima, na neku kavicu . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
thx Ico
Jutros imao engleski na faxu, briljirao sam, odsad više ne idem na ta retardirana predavanja, prelagano je![]()
Україна
spraznil septičku, završil krov na staroj kuči, idem jest pa u samobor
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ispraznio septicku i sad ides jest? Dobar tek.![]()
pa da. mirodije itd.
Hehe.
BTW cestitam na 16000. postu!
Samo da se zna, broj 16384 je moj!![]()
Bio na utakmici,i popusili smo 13:0. To je bila "prijateljska" s ekipom iz druge lige. Mi smo u trecoj i klub smo star dva tjedna. Jos smo i dobro prosli...![]()
došao iz grada . . .
jakna mi još nije stigla, ali zato rezervirao par jebenih šulja . . .
do plaće će je pričuvati . . . (kako je dobro znati vlasnika)
bio na kavici, u ugodnom društvu jedne dame, sve u svemu, jebeno provedeno popodne . . .
da je bolje ne bi valjalo . . .![]()
Ko fol učim.. hehe... neda mi se.. a moram... jutros jedva usto.. dobio upalu mišića... sve me živo boli..
EDIT: bbbrljo baš sam sad vidio ovaj tvoj potpis nešto, "priče o vukovaru njima su bajke", ja sljedeći mjesec idem u vukovar sa školom... hehe...![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
wow to je takk kul
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ma kaj ti znaš![]()
Bok, evo pokušavam opet raditi u borland c++- u.
Nikako mi neće pisati pola simbola- poludit ću.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jeeeeej!! badmač!![]()
Nema ništa slasnije nego jesti nakon neke prljave operacije![]()
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Jutro pospanci... Kakvo je to ponašanje? Svi u cetaonu... Dobro, i ja sam u krevetu... Ali sam se javil... Život je lijep....
Evo i mene.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jutro . Na informatici sam .. kmee
dobro jutro . . .
idem po poreznu karticu, ma što god to bilo . . .![]()
to ti je ono s čim te budu hebali u mozak do kraja života![]()
Bookmarks