Imam jedan problem s navedenom igricom, tj. njenom instalacijom.
Ubacim dvd, stisnem na install, odaberem jezik, malo čekam i onda mi izbaci ovo:
Naravno, podrazumijeva se da nemam nikakav setup pokrenut, niti kakav program koji inače nije pokrenut.
Evo, ovo imam u task manageru (inače nemam firefox, ali je opet isto):
Probao sam i pokrenuti instalaciju odma čim upalim kompjuter, jer su tako, vjerujem, manje šanse da mi je pokrenut neki setup.
I s isključenim antivirusom isto.
Evo, to je moj problem.
Ako netko ima kakav savjet, neka kaže.
![]()
Zadnji uredio georgy : 13-10-2008 u 10:52 Razlog: Stavio thumbnailove i ispravio tipfelera.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma, ubio sam i punkbuster i firefox, ali opet isto.
Da ti pošeljem igricu pa ti probaj![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jesi je probao instalirati u Safe modu jer tada nema nikakvih extra procesa![]()
Evo, sad sam i u safe modu probao- opet isto.
Fakat mi nije jasno.
Jel moguće da je do igrice (iako poruka ne kaže tako), pa da skinem drugi verziju i probam?
Takve turbo pametne i jednostavne instalacije zna raditi samo installshieldbljuv
Ak ne uspiješ, otvori instalaciju sa Universal Extractorom i raspakiraj, pa probaj pokrenuti igru.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Napravio i novi acc sa administratorskim ovlastima i ista stvar.
Skinuo universal extractor i probao raspakirati- neće raspakirati (ne piše zašto).
Stvarno me ne voli ta igrica.
Skinuti ću Black & White 1 pa on valjda bude radio.
Hvala svima na pomoći i oprostite na gnjavaži (ali stvarno nikako neće, da netko ne bi pomislio da izmišljam).
Može onda lock
Ako netko baš zna rješenje i siguran je da je to nešto problem, zamolio bih ga da mi pošalje pm.
Bookmarks