Evo, došo iz vožnje (biciklom).
Išo do Markovog Polja i nazad- umro sam
Ali barem je cesta asfaltirana (više- manje).
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
0:0Aj dobro...
![]()
e a ko bi reko da austrija moze pobjedit francuze i onda nerjeseno odigrat sa farskim otocima... kako me sjebase nevjerovatno !
It's nice to be important, but it's more important to be nice
dobar jutar svima...
budan sam od 6:15, pratio utrku F1...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Većer....
Evo i mene, mrtav umoran
Danas se provozao cijelim gradom da bi na kraju produljio do Luninog kraja Sesvetapa sam išao usput do Markovog polja (jebote kolko je to groblje veliko
) i na povratku išao doma kroz Kašinu i naravno sa naše Zagorske strane stap u šumi i išao brat kestene
nabrao oko 5 kila i rekoh idem doma
I da, da se pohvalim...danas si kupio puno puno toga ali ću tu spomenuti samo mrak bijelu košulju za crnim prugicama te odličnu vestu isto sa prugicama
ali to nije sve...i još sma se najel čevapa, odojka te na kraju svinjetine na roštilju
ma kud ćeš bolje...život je lijep...i za sada struskao 3 soma kuna
![]()
![]()
Ja sam isto danas bio na jučerašnjoj ruti (Sesvete- Markovo Polje- Sesvete s druge strane).
I vidio sam neko dvoje u šumi, pretpostavljam da su brali kestene.
Možda si to bio ti i... netko.
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
mda, luna ti je olfo najdraza forumasica, a neb se ni za kafu javio dok mi po selendri jases, gogimrs mrs
inace.. u soku sam!! bratic ce mi dobit bebu!!! ono stvorenje koje sam mlatila dok smo bili mali, koje je mlatilo mene dok smo bili malo veci, onaj frajer koji me vodio van, kupovao prve pive i prve cigarete.. on ce biti tata!!
zivot je lijep![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Legao u 5 usto u 13,rucak,utakmica..... Sad vecera sa po sata,piva i tak...
omg, koja muska radodajkanemas li ti ono, kao, curu?
kad kazem kava i mislim kava
u tvoju iskvarenu percepiju kave ne ulazim..
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
oh..ovaj vikend spavala sveukupno možda 10 sati
i promukla al sam dobila rojžice![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Netko je i manje i skratio si život za tjedan dana![]()
Noć...
_____------_______------______------______------______------______----
![]()
Tko je stavio spam lollol
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Helllooouuuu....
Šta se radi?
Ja bil jučer u Sloveniji... škrci je'ni bezobrazni...
Zamislite vi ovo: Postojnska jama (rupčaga koja je zakon ali je najmanje u Sloveniji), i slikaju nas u onom vlaku, te na ulazu... I tak na kraju, izlazim ja van, vidim hrpa slika jedna kraj druge... jea, mislim, sad si mogu izabrati sliku koju hoću za uspomenu,i ja ko pravi balkanac krenem trpati slike u jaknu... dojde do mene neka mrga od Slovenke i pokaže prema kasi na kojoj piše: "1 FOTO = 6 €"
Reko: WTF? Ma zajebi to, nema šanse...
Al pazite vi ovo: oni ne dopuštaju da se slika u jami, kakti da se male životinjice ne uplaše... kazna 100 €. Ja si mislim "OK, ja mogu slikat i bez blica". I slikam ja, kad dojde ona ista kugla od Slovenke i kaže (prevedeno): "još jedna slika i 100 € plaćaš". Ja slikam bez blica, al jok, njoj se živo jebe... Faking EU... Al dobro, barem su im ćevapi dobri u LJubljani...Al dobro, oni imaju 200 metara plaže, a mi 2000 km plaže... he he.... sakers.....
došao doma s posla . . .
idem spavati . . .
laku noć . . .
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Koga?
OT: bio zaposlen ovaj vikend, sastavljao DIY osciloskop.
(Upravo tako: dobije se kuciste, prazna plocica i hrpetina dijelova, pa lemilicu u ruke i sastavljaj.)
Jos ne znam jel radi jer moram nabaviti 5V adapter i smisliti kako da ga spojim na laptop koji nema LPT...![]()
dobar jutar svima...
treba danas na fax, a neide mi se nigdje...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Dobar dan.
Baš sam rano ustao danas, u 6:30. Sad ću čitav dan biti pospan, a treba i na fax...
Україна
Bookmarks