Kliknuti na Restore u iTunesima. Tada komp vraća originalni firmware na iPod. Mislim da će to riješiti problem. Samo mi nije jasno kako ti se uspjelo pobrisati sve s kompa. Ne mora nužno biti problem u iPodu...
najvjerojatnije ima neki virus na ipodu jer mi je sj... kompic i sve pobrisalo s njega i nista ne radi,pa san skenirala ipod sa drugog kompica i on nije ništa naša,al pošto se to već par puta događalo kad uključim ipod znači da je do njega.kako da to izbacin jer nemogu sad koristit ipod ako ce mi svaku malo bit kompic sj.... kad prikljucim ipod?
HEEELLLLLP VEĆ SAM LUDA!!!!!!
Kliknuti na Restore u iTunesima. Tada komp vraća originalni firmware na iPod. Mislim da će to riješiti problem. Samo mi nije jasno kako ti se uspjelo pobrisati sve s kompa. Ne mora nužno biti problem u iPodu...
...molio bih, ako je ikako moguće, da se izostave takve vulgarne riječi - bile one i "zamaskirane"...
...kao prvo - da li briše samo podatke ili i se resetira, blokira, da li itunes ne radi...
...kao drugo - nije rečeno da li se taj ipod koristi i s nekim drugim kompom...jer postoji mogućnost da se radi o virusu...i koji se program koristio za skeniranje..
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
blokira programe i nemogu ništa s njima, zonu san koristila za skeniranje,ipod se koristi sa 2-3 kompića i samo je jednog u zadnje vrime blokira a prije je 2 kompića blokira! resetirala san ga na orginalne postavke.
mozda ti je na disku na ipodu virus, skeniraj ga dok ti je kao izmjenjivi disk i ako ga nade izbrisi ga. tako sam ja imal par virusa na ipodu, a neznam kak je dosel.
Dinamo rules!!!
Bookmarks