Vezano za same nekretnine u Americi je sljedeče; ako si ti kao vlasnik kuće, stana... moraš državi godišnje plačati porez za tu svoju nekretninu, što varira od lokacije na kojoj se nalazi i mislim njenoj veličini. Pa sad ti vidi, hoćeš kupovati...
Evo bas gledam malo po ebay-u nekretnine, i skuzim da pol kuca nema rezervnu cijenu...(na aukciji je neka zena kupila kucu za 1.50$)
Pa me zanima koja je fora kod takvih kuca(losa gradnja,drvo,lokacija...?),pretpostavljam da strani drzavljani ne mogu kupiti nekretninu...
http://realestate.shop.ebay.com/item...=p3286.c0.m282
Vezano za same nekretnine u Americi je sljedeče; ako si ti kao vlasnik kuće, stana... moraš državi godišnje plačati porez za tu svoju nekretninu, što varira od lokacije na kojoj se nalazi i mislim njenoj veličini. Pa sad ti vidi, hoćeš kupovati...
HC4L
Isto kao i kod nas samo tamo te strpaju u čorku
ako nisi platio porez kao da si čoeka ubio!
Ma to je kao kada sam je kupovao stan i išao pitati kako niska cijena 1200€ a ono meni tip da nije.
i skoro se ja i posvađao , a ono će lik meni na kraju "pa mislio sam na kvadrat stana"!
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Details
Bidding starts at $1.00
This property and price is a product of foreclosure and now you have an opportunity to buy it as low as eBay bidding process will allow you to.
This property is free and clear of bank liens, taxes, bills.
City of Cleveland has a value of this house of $40,200
It is ultimately buyers responsibility to determine an actual market value.
Please due your diligence before bidding on this property
This property is sold on ASIS WHERE IS basis.
No Liens
No Back Taxes
No Encumbrances
Pise da nema hipoteku...
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ma po meni su to koma kuce, kad pogledamo malo bolje kaj ostane od njih nakon uragana....objasnjava cjenu
što kažeš na situaciju kod nas na sjeveru HR isto bude jači vjetar pa ljudim krovove nosi, a kvalitetnija je gradnja istina je da su zidane kuče od cigli daleko kvaletetnije ali su i skuplje za izgradnju. Ameri su potrošačko društvo, tako da ima slučajeva kupe plac s kučom i sruše je i sebi novu naprave baš me zanima kolik takvih slučajeva ima kod nas (neću reći da ih nema).
HC4L
Bookmarks