nije do splitera ... zvao sam opet ... ovaj put mi se napokon javio neko ko zna ... evo ovak(ˇˇˇˇ) treba namjestit postavke u ruteru ( 192.168.2.1 admin 1234 )
ovo(slike) i iskljucit dhpc
u szk kazu(ovaj zadnji lik koji mie rijesio ovo ..) ... kazu da je to sve trebo namjestit onaj sta mie doneso ruter i spojio al vecina njih nemaju pojma o tome pa zato problemi ....
meni sad sve funkcionira(^^^^) samo neznam namjestit portove za (apex)dc++ http://www.forum.hr/showthread.php?t=185396 pa ak je neko probo sve ... koji nacin funkcionira na edimax ruteru a da netreba svaki put upisivat adresu ...?
gdje se u dcu namjesti pasive i active mod .. jos nigdje nisam primjetio tu opciju xD ?

Odgovori uz citat

najradije bi sve vratio i prekinio ugovor....(sa T-om nisam imao nikada problema!)
(
. Hostam Voice servere, točnije hostao sam na T-Comu, ali otkad imam novi router i otkad sam na Opitimi, Voice serveri opće ne prepoznavaju IP adresu interneta, tj. kad hoću uć u server upišem svoj ip i server nepostoji, a kad gledam opcije, vidim IP = 192.168.2.2:8747; u čemu je problem?? Svi portovi na routeru su namješteni

Bookmarks