Idem ja spat
Noć...
ne spadam ja u hr narod
ode ja u kanadu![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Idem ja spat
Noć...
uu, prekjučer sam jel srneći![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Dionicari INE bi trebali prihvatiti itekako velikodusnu ponudu MOL-a. Bilo mi je zabavno gledati kako se predstavnici malih dionicara dizu na straznje noge i vicu kako je ponuda od 2.800 kn bezobrazno niska, kako su oni UVRIJEĐENI i zabezeknuti! Da, oni su sigurno ulozili novac jer su vjerovali u INU i pustali su suze radosnice kad je benzin letio u nebo. Jesu kuuuurac! Kladili su se i nadali dobitku, na kraju i dobili dobitak, ali opet to pohlepnicima nije dovoljno.
Ponudu mol-a prihvacaju domaci fondovi, a to ce za cijenu dionice biti katastrofalno, jer zajebi ti one fraze o fundamentima i poslovanju - na nasem trzistu je to potpuno bezvrijedno. jedna ingra je povecala dobit za 50 posto, a cijena dionica je.. pa vidite i sami. Fondovi vjerojatno vise nece zasad kupovati dionice INA-e. A to znaci da ce se uskoro s tim papirima moci brisati dupe. Ustvari nece moci ni to, jer su to dematerijalizirani papiri.
A ono da ne treba prodavati kad padaju je najjavnija laz kapitalizma. Ali o tome drugom prilikom![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Ja sam drugi.
A bio sam nekad prvi u 10- 11 ujutro, tak da je ovo ništa
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A neki su napokon na godišnjem.........................![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Evo i ja ozivio. Jutro!
("Ozivio" je uvjetno receno, budan sam ali nisam jos 100% svjestan svijeta oko sebe...)
E sad, idem ja u školu, imam dobro poznati problem................mrtvi jezik................![]()
Antivirus mi bio ugašen neka 2 dana.
I danas odem do frendice koja je dobila maxadsl (dobila je bežićni ruter bez usb adaptera) i preko usb- a joj nešto stavljam, dođem doma i počne komp blesavit.
Želim skinuti licencu za antivirus- komp se restarta.
Pišti mi komp ko lud, u što god uđem- pišti.
Napokon uspio skinuti i sad skenira.
Na 39% skeniranja našao 180 virusa.
Skoro u svakom foderu imam virus
Ali, vjerujem da će ih avira sad pobiti i ja ću ih zaboraviti
Usput se i spremam za školu.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Dan..........
Bokić svimaPlaća sjela i sad listam cjenike u potrazi za prijenosnikom
pozdrav cijelom društvu.
o, vidi ti to. Balkanac napokon malo svratio na forum...
bemti ovo...
i nakon posla - posao...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A što ću, falili ste mi![]()
napokon gotov sa svima...
odo sad odmarati...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
o kako sam se smorio u skoli ko sasa matic kad gleda tv
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Evo mene... rezultat latinskog: 3... 0.5 bodova do 4 Mačku Piterinu....
iss..došla doma napokon..od 6 u bircu igrala jamb s curkama
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Idem spat...noć....
Bookmarks