Iako, da, K850 inace podrzava flash lite.
K850 se jos nemoze moddati...nista zasad...........
w610 modded totally.....
Iako, da, K850 inace podrzava flash lite.
baš sam se ponadao... znači ništa za k850... konto sam k800 , k850 da je to slično, pa da će šljakati....baš nemam sreće
ljudovi pozdrav iz slavonskog broda
moddao sam k800---na k810
i stavio sam meni ipod
zanima me gdje skinuticijeli skin za sve ikonice,tipa album kamere,videos
i gdje ubaciti u xsu.hvala
To se radi pomoću gfx patcha (ili sysgfx)- tutorial za patchanje je sticky.
Ovdje ih ima, alio nisu svi da sve od jednom promijene.
Malo pročitaj i pogledaj o njima.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ma ništa od tog,na k750 sam se zajebavao s tim i nisam bio zadovoljan,ne ispadne uvijek kako treba
Nije uopće teško (kad jednom napraviš- skužiš), iako je na k750 puno lakše patchanje.
Samo sam ja tim bio "opsjednut"- svako malo sam stavljao nešto novo, nikad nisam bio zadovoljan.
Koristi gumb edit, ne smiješ postati 2 posta za redom.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
a nisam ni skuzio
nije da nabijam postove,nemam ih baš
e daj mi reci molim te kako ubaciti onaj light program,ne svijetli mi gornji dio tipaka otkako sam flashao k800 u k810
imam sve ali ne znam kako
ili netko drugi,tko prvi dođe i vidi da mi objasni,molio bih
Ubacis K800 lighteffects u mobitel (http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=337, inace ova ista tema), u pravi podfolder (ne znam sad napamet koji, potrazi malo).
Znaci isto kao i svaka druga customizacija (driveri, ikone...). Mozes sa XS++, sa SETool2Lite, sa jdflasherom...
sredio sam sve
e sad maknuo sam logo operatera i hoću ga natrag,kako?
Vrati originalni layout.
pa nemam link odakle da ga skinem![]()
Link na layout i link gdje se može naći layout za k810 i puno korisnih stvari
@cameo,
Svasta mozes naci koristeci pretrazivanje...
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=55770
hvala na prvom linku
dali je moguce preko xs++ a srediti da se radio slusa bez slušalica?
Ne, jer za to treba staviti patch.
jel ima netko online tko bi mi preko msn-a pomogao u flashanju K800i cid 53 pomoću JD flashera?pliz?
isto ti je kao i cid52.i ne mozes crossflashati u k810 ao to pokusavas.ne radi na cid53 mobitelima
mozes mene addati na msn ako ti bas treba pomoc,ali imam samo pola sata vremena pa se pozuri
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
A zakaj se ne bi moglo?Ne vidim razloga....hmmm
w610 modded totally.....
Ovak, ako mi itko moze pomoci bio bih vrlo zahvalan, znaci imam k800 kupljen u simpa paketu, cid53, zanima me samo jedna stvar kako zamijenit ikone u meniju koje su mi odvratne debrandanje i sl. me ne zanima, odnosno nije mi prioritet, ako bi mi netko pomogao step by step bio bih vrlo zahvalan![]()
Evo step by step flashanje/ debrandiranje (iako mislim da nije obavezno) i onda na kraju stavljanje drivera za zvuk, ikona i sličnog.
Zadnji uredio georgy : 28-09-2008 u 10:47
Spojis mob sa far-om...to valjda znas.....ofs/tpa/preset/system/menu .....i tu zbrises menu.ml stari a sa druge strane nađeš ikone koje hoces i odvuces ih u tu mapu..samo drag'n'drop![]()
w610 modded totally.....
imam far ali koliko sam skuzio taj far je samo baza, odnosno trebam i neke pluginove? ja imam samo JD flasher, koje trebam pluginove za izmjenu menija?
i kako u faru pronaci mapu sa ikonama ili ih trebam kpirat negdje unutar mape fara?
tnx
EDIT:
napravio sam pizdariju, skopirao sam te ikone i obrisao menu kako si mi rekao, sad mi pise kad hocu u menuconfiguration error. Please contact your network operator or service center
Anybody help, ne mogu mob koristit![]()
Zadnji uredio ravilov : 28-09-2008 u 15:29
Bookmarks