Jutro![]()
cek, ti si fakat bio na letu 3? a ja misla, ti mene pitas sam zato kaj je to vu mojemu selu
ugl, bili su odlicni! alkoholizirao se nije valjda nitko jer im je piva bila odvratna! imala je miris po bljuvotini, fuj fuj! mi smo si kupovali pivu na kijosku.
a razlog sto nisi vidijo tetu lunu je sto je ona ipak vec teta u godinama. nisam se gurala u prve redove, bili smo kod onog uvucenog sanka na klupicamaoke, luna je bila i na stolu (tolko o godinama, jel
) ja sam mala, morala sam se popest da neometano vidim varazdinski ples
ides na prljavce veceras?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jutro![]()
Od 18:00 jucer pa do 4:00 jutros...
U zivotu svome nisam toliko ubacio u sebe alkohola i hrane...
Frend diplomirao,i bilo nas je 30 na festi... :ajmemajko:
Jos nisam doso k sebi...
vozdra raja...
došao sa posla... strgan, posječen na milion mjesta, umoran...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
posječen na milion mjesta?
hm
vert....
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
isuse, vert. pa to je ico, a ne žan klot van dam.
nisi valjda ocekivao triler
tetro, se vidimo? da strusimo jedno pivo i ememesamo iksiću, nek mu bude krivo
OT: gledam kvalifikacije u singapuru! fantasticno izgleda!!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
prekul izgleda
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
hvala mala
jel da?
slusala sam ih prije pocetka kvalifikacija dok su opisivali singapur, nigdje opuska, ma nigdje mrlje na cesti! nezamislivo!
eh, balkane moj..
a mislila sam da je trka u monte carlu savrsenstvo.. nop, aj voz vrong
bijah tamo na maturalcu, cupali su me iz onog tunela van, nisam se dala"kmeeeee, tu šumaher voziiii, necem doma"
okej, imam novi prioritet u zivotu, nakon sto se preselim u kanadu, sparam za odmor: trka u singapuru
tetro, sto predlazes za pozdrav![]()
ma vec cu ja izmisliti nesto![]()
znas ti![]()
aha, ma nema na čemu
![]()
i dr. put kazes...
![]()
ma uvijek...
![]()
Radim pizdarije koje su samo za starije![]()
Kao i ovo dvoje gore ocigledno.
OT: gledam Singapur, zderem pizzu, ne radim nista...
Haha, "prvi potpis na zidu prvaka".
A covjek se samo malo ocesao po zidu, i ostao trag od gume.![]()
Bookmarks