* NEISPRAVAN NASLOV - pročitaj pravila
* Kakav internet imaš
* Koji operater
* Kada je to počelo
* POGLEDAJ 1. ZVJEZDICU
Imam internet konekciju.medjutim,konektujem se,i nakon 3-4 min. izbacujeme me sa interneta,opere,mozile,msn-a,svega,ali internet vrijeme,i dalje ide,tj. konekcija mi ne puca uopste.Skenirao sam viruse,dizao opet sistem,ali bez promjena,i dalje me izbacuje,sa neta,a konekcija radi normalno.....POMOZITE,NE ZNAM STA CU!!!!!!!
Zadnji uredio Vladika : 26-09-2008 u 19:47
* NEISPRAVAN NASLOV - pročitaj pravila
* Kakav internet imaš
* Koji operater
* Kada je to počelo
* POGLEDAJ 1. ZVJEZDICU
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kablovski je netpocelo je prije 10-ak dana.svasta sam pokusavao,nisam formatirao ostale 2 particije jer imam jako bitnh podataka na njima,vec samo C,jer mi je tu sistem.......a za naslov ne znam jer rjetko kad sam na ovom forumu,pa i ne znam gdje trebam postaviti.![]()
Kao prvo provjeriti svoju vezu kod internet provajdera dali je kod njih sve OK! (iako nije neče ti priznat ali će ti napraviti reset konekcije)
Ako vezu jednom imaš znaći da je do tebe sve OK.
Nema se tu šta puno mudrovati.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
...kako znaš da ti ne puca veza?
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
serviseri su bili kod mene,i rekli su da je sve ok.cak su mi rekli da sam ja jedini,kojem se to desava.Da li postoji neki anti virus ili nesto sto bi pomoglo?koristio sam novi Kaspersky,i zadnju verziju Spybot-a.aparat dobro radi,i vrijeme mi ide,tako da mislim da nije do konekcije.mozda do kompa?
Pucanje veze je najčešće hardverski problem. Virusi koji su orjentirani na konekciju obično uopće ne propuštaju promet, a ne, kao kod tebe, svako malo. No za svaki slučaj probaj winsockfix. Pokreni to i klikni "Fix". Taj program bu napravi rebuild svih registry postavki vezanih za net.
Dal si koristio kakve programe za "ubrzanje interneta"?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Nisam koristio nikakve programe.........da li postoji mogucnost da imam cak neki problem,na particiji "D" i "E",posto njih nisam formatirao,kad sam dizao sistem,zbog bitnih podataka,vec samo "C".??
Pokusao sam i sa winsockfix ali i dalje nista.mislim da cak ni Microsoft ne zna u cemu je problem.))........A ja ne znam vise sta da radim!!
http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
Ako je ikakav virus ovaj ga bude sigurno našao - najbolji od svih.
Pošto se redovno update radi ostavi si link stranice za budučnost!
George Eliot
Pokusacu sa njim.HVALA!!
Ni ComboFix nije pomogao...................................
Obrisi konekciju,i sve sta ide s njom,te istu takvu ponovno napravi...
Kasnije po potrebi reinstaliraj Internet browser koji koristis,i takoder pokusaj otklonit problem s Tune up utillities 2008...![]()
Vladika ako možeš molim te napiši davatelja internetskih usluga (ISP)
Vladika imaš ti šupu?
E odi u nju i uzmi onaj dio hardvera što zovu sjekirapa reinstaliraj softver na PC-u.
![]()
George Eliot
pokusacu rjesiti problem,tako sto cu komp. baciti sa sedmog sprata......valjda ce psolije biti sve ok......Planiram uzimati novu plocu i procesor,ako bude opet isto,moram formatirati citav HDD,ovako,mislim da nema spasa.............poslusao sam cak i Vukia,ali sjekira ne pomaze:
![]()
Vladika možda je problem u tvom ISP-u,dali koga znaš tko koristi internet usluge istog ISP-a ,možda i njemu puca veza,
Cisto sumnjam da je ISP,jer rakli su mi da sam ja jedini kome se to dogadja.da li je moguce da je do ploce??? Ili mozda cak ima nesto na D i E particiji koje nisam formatirao??
...stara poslovica glasi: " ne vjeruj ISP-u ni kad darove nosi" - imaš li mogućnost komp prikopčati kod nekog drugog - možda je ipak samo stvar do konekcije....
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Hehehe
.....bas ne vjeruj.........za koji dan cu mjenjati plocu i procesor,pa ako bude isto,promjenicu aparat ili nesto......
Vladika ponovo ponavljam svoje pitanje tko ti je ISP (davatelj internetskih usluga) ?
rijesio sam problem.ubacio sam TREND MICRO INTERNET SECURITY,anti virus i ne izbacuje me vise.takodjer sam i promjenio neke komponente na racunaru......hvala svima.....
Bookmarks