1. Kada uđeš u foldere telefona samo stisneš * ili # pa te prebaci na karticu
3. Kad uspostaviš poziv stisneš tipu OK(onu u sredini)
1.Kada prebacuješ muziku preko BT-a ona se obično sprema u folder sounds ili music.1. Sada me interesira kako tu glazbu pronači na telefonu, koristiti je za slanje preko BT ili samo postaviti je kao ring tone aparata.
2. Isto tako na displeyu u gornjem redu nalazi se nekakovo slovo G pa neka zuta kockica, zvucnik idr. neznam a zanima me sto znaci koja ikona i mora li biti na ekranu.
2.Slovo G označava GPRS.U gornjem kutu mogu biti ikone za Bluetooth,GPRS,memorijsku karticu,slušalice i wap browser.
Ta žuta kockica idikator mem.kartice u mobitelu.
1. Kada uđeš u foldere telefona samo stisneš * ili # pa te prebaci na karticu
3. Kad uspostaviš poziv stisneš tipu OK(onu u sredini)
Zahvaljujem se na brzom odgovoru u svezi D880, sve sam skuzio osim kako s memoriske SD kartice recimo slusati glazbu, prebacivati iz SD kartice na drugi telefon putem BT veze, ili jednostavno spremati primljeno na SD karticu. Jednostavno je putem tipki i postavki telefona ne ocitavam, osim koliko je preostalo mem. i formatiranje iste. Grijesim li ili....pomagajte !!
Unaprijed zahvalan !!
idi na moje datoteke pa ->Sounds (ili music ) i>memorijska kartica -> pa ponovo sounds (ilimusic) i trebala bi ti se prikazati muzika koja se nalazi na mem.kartici .
Za prebacivanje podataka uključiš bluetooth i ideš u moje datoteke (npr slike ) i na sliku pritisneš opcije i pošalji putem bluetooth-a
Ma jok....sve uradim kako si napisao ali nudi mi samo memoriska kartica,
1.Info o memoriskoj kartici.....OK ili
2.formatiranje mem kartice....Da ili Ne
i to je sve, nema nigdje za vidjeti što je na SD kartici osim preko PC-a.
a na PC Studiu 3 u Phone exploreru u gornjem dijelu je Telefon (nema mem kartice).
U donjem dijelu pod PC - vidi se DS kartica kao virtalna mem. kod mene Removable Disk (G)
- nije mi jasno zašto nije SD kartica prikazana u gornjem dijelu, tj. Telefonu, nego ju je glupi (Studio 3) izdvojio kao da se nalazi na PC-u a ne u telefonu,odnosno mobu.
Zadnji uredio Mrgud281 : 27-09-2008 u 15:18
Skuzio....Hvala na pomoci !!
Pozdrav svima !!
Zna li netko li se na D880 sa SIM2 kartice mogu slati ili primati MMS poruke ?
nemogu se slati a dal se mogu primati to neznam.. al pretpostavljam da nemogu također.
Da li se moze ukljuciti da stalno bude t9 i gdje se ukljucuje vibro ??? hvala i jel moguce pojacati malo zvucnik naspram ovog sta ga se sastrane pojaca jel je malo tisi ...hvalaaa
Uvijek stisni <Yes>
T9 se uključuje prije pisanja poruke pritiskom i držanjem *, uključuje automatski T9 jezika na kojem je telefon, mislim da drukčije ne može.
Uključivanje vibracije: Postavke --- Telefon --- Profili --- Vrste poziva (posebno za svaki SIM i poruke).
@1.Kor.13 Koliko je meni poznato MMS radi samo na primarnoj kartici.
Prvo želim pozdraviti sve forumaše i njihove iznimno korisne postove, koji su me ujedno i nagnali da kupim ovaj telefon.
Iako sam pročitao cijelu temu, nisam našao da je netko imao kakvu pritužbu na slider mehanizam. Prethodni telefon mi je bio E900 i imao je odličan slider koji ni nakon dvije godine intenzivnog korištenja nije pokazivao da popušta. Nije se mrdao.
D880 mi je već po novom djelovao manje kompaktan i sa donje strane mobitela mu se slider mrda malo lijevo desno. Također mu je donja strana malo pomaknuta u lijevo, ali neznatno puno manje od milimetra. Zanima me da li još netko ima takva iskustva?
Također mi se pozicija tipke za SIM switch čini nepristupačnom, i tipka je kao malo uvučena unutra.
Za sve ostalo sam jako zadovoljan, samo strahujem da će slider biti sve gori i gori.
Lijep pozdrav.![]()
Nitko ne želi priznati da mu se D880 malo klima, ili se stvarno samo meni klima...![]()
Postoje i modeli koji se ne klimaju ,no u većini slučajeva klimanje je neizbježno zbog loše izrade slide-aNitko ne želi priznati da mu se D880 malo klima, ili se stvarno samo meni klima...![]()
Pa upravo to me i čudi, ostao sam prilično neugodno iznenađen kvalitetom izrade ovog telefona, kao što sam prije naveo imao sam E900 i taj se nije klimao ovako ni nakon dvije godine izrabljivanja...te kad bi slider bio zatvoren, bio bi u mikrometar sklopljen bez zijevanja...
Ne znam, možda puno očekujem, a prethodnik me razmazio, s druge strane nisu ista kategorija mobitela.
moj se klima ali ono, minimalno..
Više manje sam zadovoljan cijelim aparatom,malo klimanje mi ne smeta.Kako do sada nisam koristio Samsunga,njegova logika mi je bila teže pala,ali se naučiš i no problem.U ovih mjesec i nešto dana korištenja,jedina mi je zamjerka na ekran,na otvorenom ili na suncu.Mora se dobro zaklonit da se vidi.
Imam problem sa datumom slika kad ih prebacim na komp.
Uvijek izbaci datum 2006.g isti dan i isti mjesec, a ne mogu naći gdje to mogu ispraviti.Može pomoć?![]()
Zadnji uredio Inovator : 21-10-2008 u 04:05 Razlog: 2 posta zaredom->koristi edit
Koji ti je datum na mobitelu postavljem ?
Normalni datum.
Na displeju mi je sadašnje vrijeme i dan i tu nema problema.Bio sam na putu i usput slikao,nekoliko puta u dva tjedna,a datum je kad prebacim slike na komp uvijek 08.02.2006.Eto to je !![]()
Jedan kvescn:
Stavio bi u D880 Tele2 karticu i Tomato na kojem bi aktivirao onu plus tarifu. E sad... jel bi bilo moguce slozit da poruke koje dolaze s drugog sima (tomato) meni fizicki stignu ali mi ih mob ne registrira neg ih jednostavno obrise?
Znaci nebi htio da mi mob 10 puta dnevno zvoni radi nekih idiotskih promo poruka. Pise da bi se promo tarifa odrzala treba bit 50% vremena mob upaljen tj. treba 50% poruka stic. Je moguce kak zeznut taj sistem?![]()
Ovo nije izvedivo ni na samsung modelima s jednim simom pa sumnjam da će biti s dual sim-om.ali mi ih mob ne registrira neg ih jednostavno obrise?
Na drugi SIM u D880 ne možeš niti primati niti slati MMS poruke a te MMS poruke su uvjet da možeš održavati tomato plus tarifu.
Dakle tomato karticu moraš staviti na SIM1 mjesto a tele2 karticu na SIM2 mjesto.
Ja sam u toku mjesec dana dobio samo oko 10-tak promo poruka ! Da li će to kasnije povečati, tko zna ?
Jel se može nekako isključiti onaj iritantni zvuk koji se javlja nakon svake promjene bilo koje postavke, brisanja poruke...?
stavljeno na znanje
----------------------------------
Proud to be CROAT
Bookmarks