Vrati im ga ... moj zuji kad je na prazno uključen u struju, kad se puni nije ...![]()
Ovako,neki sam dan kupio u T-Mobile Nokiu 6500 Slide i kada sam došao doma išao sam ju odmah napuniti jer mi je trebala za sljedeći dan.
Nakon što sam uključio punjač u struju bilo je sve u redu,ali kada sam ga prikopčao na mobitel onda je odjednom počeo zujati(čuje se na 1m udaljenosti)
Pa vas ja pitam dal je to vrijedno one T-Mobile reklamacije gdje ga nakon 3 dana mogu vratiti ako nešto ne odgovara tvornički?
Molio bi hitan odgovor kako bi išao obaviti danas(subota).![]()
Vrati im ga ... moj zuji kad je na prazno uključen u struju, kad se puni nije ...![]()
Moj je zujao dok je bio novi, pa čak se i grijao puno ali sada ga to sve kao prošlo ili ja ne primječujem ili se on "izradio".
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Evo danas ga opet stavio na punjenje i nema više zujanja.
Čini se da je do mog "štekera" jer čim sam stavio u drugi automatski je sve bilo u redu.
Još smatrate da ga treba vratiti?
Punjač je ispravan. Nema ga potrebe vraćati. Zujanje koje se može javiti sasvim je normalna, iako iritirajuća, pojava.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ne mogu vjerovati koliko mudrih odgovora, jel netko od vas vratio televizor zato sto zuji?
normalno je da punjac zuji zbog same njegove izvedbe
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks