Ja nemam konkretan prijedlog, već pitanje: zar se sve to može bez problema prenijeti natrag? Mislim, neće biti na carini sumnjivo kaj imaš jedan kofer pun gadgeta?
BTW, dobrodošao natrag. Bar na kratko.![]()
Bok društvo, long time no see...
Imam pitanjce - idem sljedeći tjedan u Ameriku, med. kongres i god. odmor, a tamo su naravno sve tehnikalije, navodno, bolesno jeftine. Pa me zanima što mi preporučujete da si tamo nabavim.
Naravno, tu je nezaobilazni iPhone 3G, (ili bar i-nešto) ali recimo za njega me brine hoću li ga moći otključati i koristiti ovdje.. pa ako netko ima kakav insight u to da napiše koju riječ ili posta kakav link.
Znači nek su kategorije recimo - gadget, video kamera, kompaktni fotić, širokokutni i prime objektivi za Nikon SLR... i tako...
Tnx!
P.S. i da, naravno narudžbe ne primam, već ih ionaku hrpu imam...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja nemam konkretan prijedlog, već pitanje: zar se sve to može bez problema prenijeti natrag? Mislim, neće biti na carini sumnjivo kaj imaš jedan kofer pun gadgeta?
BTW, dobrodošao natrag. Bar na kratko.![]()
Ma što se njih tiče, ja to sve "imam od prije".Ko ide tamo bez recimo kamere, MP3 playera, dva mobitela, kompaktnog fotića i SLR-a?
A naravno, kakav je to dr. koji ide na kongres bez recimo Apple PowerBook-a?
Tnx!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ajde kada se vrneš pa nas izvijesti koliko su stvarno "bolesno jeftine" takve stvarčice. (da budemo ljubomorni) Mogao bi malo i opis baciti puta po povratku sa slikicama.
I šta si sve dovukao iz Merike!
Sretan puti sretno nam se vratio.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ako će biti nešto para i za to, možda si i ja piknem kakav gadget gore najesen. Fotić bi definitivno mogao pasti, a ovu trenutnu hrgu dam starcima. Imat ću dosta slobodnog vremena da preispitam koliko su drastične razlike u cijenama.
Nisam do sada razmišljao o tome, ali sada si me napalio. Odi kvragu, WB.![]()
Amerika, sve se isplati tamo kupit od tehnikalija do robe. Bio prošlo ljeto pa znam od 20% - 50% jeftinije u odnosu na Hrvatsku, a i Europu, mada malo manja razlika.
Tako da što god ti treba si uzmi, bez razmišlanja. Samo garancija je ta...
I Carina koja zna da su cijene tamo puno jefitnije i na to dosta paze.Jednostavno ce te pitati, gospodine vi se taj laptop prijavili na odlasku iz zemlje, zamolio bih Vas potvrdu.Za manje stvari ne bi trebalo biti problema, ali za laptop bas i neznam.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Uzmi Star Trek komunikator![]()
![]()
![]()
Ja bih zaboravio iPhone i uzeo si HTC Touch Pro ak ga bude biloI uzeo bih si kakav monitor i Sharp Zaurus CL-3200. Hehe.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Jednom rijecju Alienware notebookto je 1. stvar koji su nabavi! uz to, lijepoje rekla T-Maca HTC Touch Pro neka ti bude odabir moba!
Sad da su se tako drastično od prošlog ljeta popravili, baš i neznam. Ja kad sam se vračao i još dvoje samnom svi u ruci smo imali laptop iz USA (ja ga frendici nosio) ni jednog ništa pitali + mobitel (samo ja) i robe. A i prije nas isto tako dvoje s laptopom prošlo i nikom ništa.
Možda mali savjet mi kad smo se vračali cijelim putem nam je laptop bio kao ručna prtljaga, a kroz carinu USA i HR prolazili smo s njime u ruci.
Bili frendovi tamo prije mj. dana i stvarno vele da je sve upola jeftinije... a mama mi donijela neke obleke od Ralph Laurena koja je tamo jeftina koda je s placa, jer je to njihov dizajner... dok je recimo europska dizajnerska roba jednako skupa ko i u europi..
Nisam niti znao za taj HTC Touch Pro... sad ću ga malo proučiti...Naravno, monitori, plazme i 40 kg teški zvučnici ipak ne dolaze u obzir...
![]()
Ja mislim da ce ti oporezovati svu tu robu...
Sve kaj kupis otpakirac u Americi i nosi u đžepu(mobitele,fotice...)
Podržavam 120% jer novi tip Alienware notebook se nemože baš naći kod nas.
http://www.alienware.com/products/ar..._20080807_m17x
Ubosti ovako nešto zahtjeva maksimalni
I kako kažu.
Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari!
Mada sumljam da budeš potrošio toliko love za sve zajedno.
George Eliot
Ma definitivno ubost HTC Touch Pro. Kod nas će koštati k'o laptop, a u SAD-u kao osrednji mobitel...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Je nije mu loše ubosti Touch PRO, evo baš gledam tamo dođe oko 1000$. Samo ako ga kamo bude mogao nači/kupiti. Mislim da mu je najblja solucija neki WEB shop. Moja preporuka, tako sam i ja sebi napravio.
Evo vratio sam se s laptopom kakvog nisam niti nasao da se prodaje u hrv, a za duplom manje love od nekog duplo slabijeg ovdje...
Zatim širokokutni objektiv, Nikkor 12-24 mm DX, koji tamo košta čak oko 4500 kn manje nego u HR!
Sestri fotić...
Tamo je u tvorničkim dućanima kojih ima oko svakog velikog grada dizajnerska obleka jeftina ko obleka s placa kod nas...
Uglavnom, raj za šoping...
A na grani te ne pitaju baš ništa.
ajde neka si zadovoljan, znaš da ti zadivim. Ali tako sam se ja prošlo ljeto vratio.
HC4L
George Eliot
Razmišljao sam o Alienwareu ali treba ga se naručivati, ne možeš ga vidjeti u nekom dućanu kako u stvarnosti fizički izgleda, a cijene su ogromne, iznad 2000 dolara za nešto poštenije, a toliko mi se baš i ne daje za laptop na neviđeno, koji ako poželim vratiti moram slati poštom i slično i na koji ne mogu ugravirati hrvatska slova, što na HP mogu...
Uglavnom, mislim da bi svatko razuman tako razmišljao...![]()
e, a sad nes nevezano uz tehnikalije ali vezano uz juesej kupovinu..
jesi li mozda slucajno nekim cudom zavirio u pokoju zlatarnu, il nes slicno.. kak im se krecu cijene prstenja od tungstena? razmisljam o tome za burmu, u rvackoj toga nema, a iz amer'ke ih mogu nabavit preko nekoga.. pa cisto da znam?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
kupi 10 žarulja od 100W, razbij, isčupaj nit i napravi prsten![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
okej, onda ovim putem umoljavam friskog (znam da on skoro ide u amer'ku):
pliz, baci oko koji put na cijene tungsten burmi.. ili titan burmi.
fala!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
George Eliot
Bookmarks