Je, samo si malo podebljaj novcanik, trebat ce ti tamo.![]()
odi u branimir centar dole u onu pivnicu kaj milijun vrsta piva ima. pokraj opiuma
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Je, samo si malo podebljaj novcanik, trebat ce ti tamo.![]()
He he pa nejdem ubit novce do kraja...idem na jednu pivu samo
Makar je ovo na Bundeku dobro...no ne smijem se napiti,moram se ujutro rano dići i na testiranje![]()
Ludilo
- Tata, kako sam se ja rodio?!
- Dobro, sine, znao sam da ćeš me jednom to pitati.
Evo kako je to bilo. Tata i mama su malo chat-ali, pa je slijedilo copy-pasteiranje fotki. Tata je onda e-mailom dogovorio rendez sa mamom. Našli smo se u cyber caffeu, malo pričali o onda otišli na WC.
Mama je tada napravila nekoliko downloada s tatinog memory sticka. Kad je tata bio spreman za upload, primjetili smo da nemamo firewall, no već je bilo kasno za undo, a ni delete više nije pomogao. Virus je počeo djelovati devet mjeseci kasnije...
![]()
Inače... ono vezi latinskog... Pala jedinica, ali nisam je ja dobil... luck....
@Goran: čini mi se da ti je netko prije ovo rekel, ali ti nisi normalan
Ali 1673 postova...![]()
![]()
dobro jutro . . .
probudio se, i dočekala me predivna poruka da moram na poslu biti 2 sata ranije . . .
stoga, ubrzo gibam na posao . . .
pozz svima . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Pozz svima idem na pivu
![]()
Zdravo svima.......Da bog da me prestala glava boljet.........![]()
![]()
![]()
još jedan ispit i gotovo...
samo što ga moram ponovo upisati...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
zeko jede maminu otrovnu biljku![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
oho, večera za pet![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
kaj ce ti takva biljka u kuci? za koga to tvoja mama uzgaja![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Bok..........
Kako je život lijep...
sto je lijep? jesi bio downtown ?![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Zadnji uredio La_LuNa : 25-09-2008 u 20:34
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Luna je u dosluhu s glavešinama...
Lobiranje... Korupcija...
I ja svasta pricam...
Dobre sam volje,a nema razloga...
Pojelo mi auto skoro tri kila novaca...
I nista vise...
Imate najglupljeg moderatora koji uz to, što je najgore, ne vjeruje vlastitom rezultatu i podcjenjuje se
Sad će do sljedećeg utorka ponovno crvati se i ispaštati za svoj dugi jezik... Jebeno, zaista, al bar očekujem da ću dobiti i ocjenu u ofucani indeks![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ne se žderat X!![]()
ma nisi glup :tapse po glavurdi:
samo prepedantan, tak i s tim zadnjim ispitom zelis da odstoji, da se upecati.. oke, serem!
koji :cenzura: si izlanuo?! tele. kad dodje s na ispit smijes se samo smjeskati, treptati tim plavim okama (nije ti ih bog uzalud dao! il je, hm..) i odgovarati na postavljena pitanjea! ne propovijedati profesoru da si glup. tele.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
da, tele jedno telasto![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Vert,sta nisi na rujanfestu?![]()
Mnogo meljem usprkos očima
Pao sam na najgluplju foru koju taj prof inače prodaje: "šta misliš, koliko zaslužuješ?"Trebao sam samo reći 4, al ne, mali patuljak u meni je rekao 3 i još dodao da bi razlog tome mogao biti i taj da nisam dovoljno pričao na usmenom (štogod to značilo u tom trenutku)
ametan:
Frajer mi je htio dati 4 al ne može to napraviti ako ja smatram da zaslužujem 3 i to pred 10ak svjedoka :glup: Al u utorak pada neka ocjena, mora.
Vam tele da jedu iza uha..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks