...pa jesi ga probao pokrenuti s nekim drugim programom...
Imam film sa titlovima koji normalno gledam na kompu koji ima xp, ali kad taj isti film stavim frendu na komp koji ima vistu, wm player uopće ne može pokrenuti film, tek kad izbrišem title onda pokrene. Inače ime filma i title-a su jednaki, title završava na .srt i stvarno ne vidim u čemu je problem.. ima netko kakvu ideju?
...pa jesi ga probao pokrenuti s nekim drugim programom...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...da probaj instalirati KMPlayer - dosadašnja iskustva su (makar meni) pokazala da se on najbolje nosi sa eventualno nedostajućim codec-ima i inim stvarima...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Gom player. nema boljeg programa za gledanje filmova i reguliranje titlova. ultra jednostavan, funkcionalan, ne zauzima ni rama ni procesora...
...vidiš ja sam sa Gom-om imao poteškoća sa mkv formatom jer mi je gutao previše procesorske snage i svako podešavanje mi je ubilo volju za gledanjem...![]()
BS Player rulz...
Instaliraj na tu nevistu K-lite media codec pack odavlen,i to ti je 99% rijesenje...![]()
...znam - sve sam deinstalirao pa ponovo - onda sam formatirao disk pa na čistu instalaciju stavio Goom i isto - stvar je da na "starim kantama" mkv ide dosta trzavo mada od kada koristim KMPlayer sve radi začudno uredno...
to ti je definitivno do codeca. ja i na starim kantama, na novim i na visti bez beda vrtim i HD filmove u mkv formatu, obične. ma sve žive. nekompresirane DVD mpg bez beda također...
evo, skini ovo:uglavnom, radi se o Combined Community Codec Pac (CCCP). isprobaj. morat će raditCode:http://www.cccp-project.net/![]()
...bum probal...![]()
Bookmarks