Ako imas film,vrlo lako mozes izvuc tu mjuzu iz njega...![]()
Tražim link za download svih epizoda serije "Kraljevi leda".
EDIT: Nije to ta pjesma, mislim je, ali ja sam tražio da ima malo duži početak, kao u filmu, a ne da frajer odma pjeva... al nea veze aj...
Ako imas film,vrlo lako mozes izvuc tu mjuzu iz njega...![]()
Jel ima nastavaka (i ako je odgovor potvrdan, molim link) "filma" Pingvini:Božična avantura?
di bih mogao skinuti sve albume od Abba-e??
može neki link na Abbinu diskografiju...
hvala...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Trazim: The Twilight Sad - The Twilight Sad EP
![]()
Nražim naziv strane serije (ne igrane, nego nešto tipa "Mjenjačnica"). Prikazivala se prije oko 2 godine na telki. Uglavnom, voditelj putuje svijetom i mora isprobavati i raditi kojekakve bolesne gluposti. U svakom nastavku ima određeni zadatak. Konkretnije, tražim nastavak di je morao posjetiti voodoo vrača koji je izvodio pizdarije nad njim - pišanje od smijeha.ANYBODYYY!!!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Nisam znao di da ovo pitam, pa pošto ima veze sa serijom evo ovdje ću:
Trebam titlove za 1. sezounu serije Ice Road Trucker (Kraljevi leda), našo sam na mininovoj cijelu sezonu, samo nisam našo titlove, zato jer na telki nema titlova, već lik prevodi...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
To care!!
hvala![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ima li tko one slavonske pjesme šta su izašle?
ej ljudi ima mozda ko album od BATIDE !!! ne mogu nigdje naci....hajde, pomagajte !!!
Ima netko nove epizode heroja (3. sezona) mislim da su tek 2-3 epizode dostupne... bio bi zahvalan![]()
Bio bih jako jako zahvalan, kada bi mi netko dao link za pjesmu:
Tifa - Srce vatru zapali
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvoli, Ico.
EDIT: latios, wtf![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio georgy : 30-09-2008 u 20:46
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Zadnji album od Hladnog piva i Prljavog kazališta?
I... Hladno Pivo:
Code:http://rapidshare.com/files/22401585/Hladno_pivo_-_Knjiga_zalbe_www.musichr.org.rar.gz
Bookmarks