a, ima springfilda, al ga nisam posjedovala.
Springfield, ima sigurno.
Može biti da su from time to time shit i modeli i kvaliteta u levi'su, ali onda kad se potrefe neke tako dobre farmerke, ne bih izlazio iz njih. Evo upravo sam u njihovoj 'petsto-sedmici'![]()
Україна
a, ima springfilda, al ga nisam posjedovala.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Kod nas je tek nedavno jedan dio u radnji posvećen curama, isprva sam mislio da je SPF samo muški![]()
Україна
idem polako na posao . . .
pozz svima . . .
P.S. ako se ne javim ujutro, otele me ekonomistice . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
oukej brljo.
hm, al ne kuzim, pa jos nije poceo faks, kak su vec brucosijade? to obicno bude u 10, 11 mjesecu.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pa ono, jeste se raspisali o trapkama![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
počeo je na ekonomiji
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Malo prije odfurao odojka da bude pećen sutra ujutro
I sada je hebem sa monitorima...kada se konačno odlučim kupiti jednog,skupim teško stećenu lovu i čak se odlučim za točan model i onda ga na kraju ne mogu naći jer su se već rasprodali a tamo gdje ga ima dođu i 200kn više![]()
Dobra veče dame i gospodo, kaj se radi?
Ja slušam Prodigy, i dosađujem se...
pakujem se f tvornicu
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kaj ćeš tamo...odi rađe na brucošijadu![]()
idem spavatodocnjaci:, prepustam ovu temu Ici koji ce kroz koji sat doci kako bi ustanovio da nikog nema
![]()
gle fakat, nema mrtvog ku%&@
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ipak sam živ i zdarv došao doma . . .
lagano razočarenje s ekipom koja je ušla . . .
ali dobro, sutra je novi radni dan, valjda će sutra biti bolje . . .
a ekonomistice i arhitektice . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jutro...
Evo pripreme za berbu...odojak dofuran, ekipa se sprema
bbbrljo...ti i tvoje studentice![]()
![]()
Dobar jutar svima...
evo, lagano se igram sa SE P1i
još samo da skriptu prilagodim...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Idem i ja u berbu kod tatinog prijatelja :jea: . Ne bu odojak kak kod Gorana,ali bu roštilj :smajlićzaonekojisuljubomorniaičinimisedajeovoja kodugačaksmajlić:
Jutro. Evo malo pregledavam forum/e i pičim frendu na vjenčanje... a još prije toga moram i malo auto oprati.
HC4L
Pa što radiš ovđe onda![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ne moram biti prvi na piru, doći ću ja do 13h (kao i moja ekipa)
HC4L
Bookmarks