pa da pocnimo
1.pogledaj ovdje - elf ili htc touch
2.on nema gps
3.sa službenih stranica HTC Hrv. ali i možeš sa gornje stranice isto
Pozdrav,
imam tri pitanja vezano za uređaj HTC Touch. Kupio sam ga u Tele2 i kodiran je. Da li netko ima ili zna kako bi se mogao dekodirati taj uređaj.
Drugo, da li netko zna kako otključati interni GPS?
I treće, da li netko zna gdje mogu skinuti novi ROM wm6.1 za taj uređaj?
Hvala.
D.
pa da pocnimo
1.pogledaj ovdje - elf ili htc touch
2.on nema gps
3.sa službenih stranica HTC Hrv. ali i možeš sa gornje stranice isto
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Da se nadovežem...
Pošto je telefon touchscreen, jel ga sigurno nositi u džepu bez nekakve dodatne torbice??
Da, no naravno bez kljuceva i kovanica i sa zakljucanim ekranom. Uostalom, sto se ne dobiva uz njega ona mala futrola?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Neznam, zato pitam.
Malo je sam po sebi velik te još da ga stavim u futrolu bi mi bio prevelik za džep.
Nego još jedno pitanje...
Vidim da ima 200mhz proc i 128mb ram...Jel to premalo za touchflo? Imao sam HP 514WM i bio mi je očajno spor (znam da ima 64mb manje rama)...
Nije tako velik, a futrola nije tvrda, nego samo sluzi da se ne bi ogrebao ili zaprljao, nista fancy.
TouchFLO na njemu radi odlicno, bez obzira na performanse.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Treba mi neki WM koji nije previše skup a da nije baš 514-ica... Pa mi je taj upao u oko... Jel bi ga preporučio ili da tražim dalje?
Definitivno preporucam, no opet sve ovisi o tome sto trebas.
www.gadgethive.com
Trebam znači neki jeftiniji...
Treba imat WLAN da pregledavam net i da napišem koji email. Bitna mi je i sinkronizacija s outlookom (mail i calendar) i word preglednik. Symbian mi se ne sviđa previše. Čini mi se kompliciran, dok mi je WM6 lakši za korištenje.
Heh, S60 Symbian je puno laksi za koristenje i svi novi modeli imaju Word preglednik i sinkronizaciju maila i kalendara (iako to WM lakse radi).
Web je slican, S60 browser je odlican, no opet je i nova Opera 9.5 jako dobra.
WM ti je mozda overkill jer ima puno vise mogucnosti, dok je S60 vise mobitel/smartphone nego poslovni PDA, no takoder ima siroke mogucnosti.
www.gadgethive.com
Vratio sam N95 jer mi je bila prekomplicirana. Nisam se nikako snašao. WLAN nisam uspio uspostavit a outlook sinkronizacija mi je uvjek se na pol izvršila.
S WM6 je bio čas posla se spojit na wlan, samo sam ukucao wep key i peglaj. Sinkronizacija još lakša... Samo sam skinuo Activesync za vistu...
a kako je pisati poruke?
naviknuo sam pisati sms u voznji i sl,
koliko je jednostavno s ovim mobitelom...
pisat poruke nije komplicirano ali svakako je komplicirano u primjeru vožnje autom ili slicnim radnjama,dosta teško jer nemaš hardversku opipljivu tipkovnicu vec virtualnu
da neduljim pogledaj video
http://www.youtube.com/watch?v=l9JIQa4aMls
http://www.youtube.com/watch?v=dSCGQ...eature=related
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Bookmarks