Drivere trebaš sve instalirati, pitanje su dodatne aplikacije koje dolaze s pojedinim driverima, a to je individualno nekome odgovara nekome ne. Ja sebi ne instaliram svo sr.... koje je na instalacijskom cd-u.
Evo, ovako, imam CD sa driveirma, i sad ih instaliravam.
Zanima me, dali da ih sve instaliram, ili samo one koji su potrebni?
I, da, imam CPU driver, za Athlon64 a ja imam Turion64. I nije mi jasno što će driver za CPU?
Dal da ga instaliram ili ne?
Hvala.
Drivere trebaš sve instalirati, pitanje su dodatne aplikacije koje dolaze s pojedinim driverima, a to je individualno nekome odgovara nekome ne. Ja sebi ne instaliram svo sr.... koje je na instalacijskom cd-u.
Ne na instalacijskom CD-u, vec na CDu sa driverima koje sam dobio od lapa.
Idem sad sve to instalirat. Instaliro sam od aplikacija sad Norton Internet Security 2005, i hebate, mislio da je free, i onda kaže trial 90 dana. Idem ga odmah maknut.
A driver od CPU-a? što sa njim?
Pa instaliraj ga. Kompatibilnost CPU-a s maticnom plocom ovisi o tim driverima. Iako ce komp prepoznat proc i bez drivera,dosta je bitno da ih instaliras...
ebemti...
instalirao sve drivere, uključujuci i onaj za touchpad.
Sad imam u trayu jednu besmislenu ikonicu za touchpad. dali da maknem taj driver ili?
Probaj u starup-u samo maknuti da ti ne starta tu ikonu.
Driver ti mora biti instaliran, prevenstveno zbog doadtnih tipki na touchpad-u. Meni recimo ne scrola bez drivera za touchpad, ali nakon instalacije obrišem u startup-u da mi ne starta tu ikonu.
nema ikone te u startupu. restartao komp i evo ikonice.
ostaje mi staviti samo da stavim show this icon on taskbar na never.
PS: mislim da i bez drivera scroola normalno.
...pa driveri postoje da bi računalo radilo normalno, te da bi uredno prepoznalo uređaje s kojima radi - instaliraj sve i nemoj filozofirat...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Deinstalirao driver od touchpada, jer svaki put kada bi išao scrollati, on miša baci skroz desno na scroller, što mi je totalno iritantno.
U postavkama nisam našao da se to riješi, ali zato da se makne ikonica jesam hehe.
A sad ne radi scroller. morat cu opet instalirati.
ne, to nema veze, instalirti ce samo aplikaciju za overklokiranje procesora i nista više. ne treba pretrpavat s nepotrebnim stvarima, kako je netko rekao instaliraj samo ono što ti je u device manageru označeno sa žutim uskličnicima, jer očito klikanjem ni sam ne znaš što instaliraš. ono što je na instalacijskim cd-ima, ne znači da je sve nužno potrebno.
vec sam sve instalirao.
zna li netko kako rijesiti da bez drivera imam scrollanje na touchpadu?
ili sa driverima, ali da svaki put kada idem scrollat nede mis u desni kut.
Bookmarks