iks, tolko o nevermoreijanduro:
@mala, ne, nemam account
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Tko je reko nevermore? Ne izmišljaj, ovo je rutinsko pivo prije spavanja, bez njega ne mogu
@mala: a tu smo, kod mene 38-39 somaAko te nađem skužit ćeš... ostat ćeš bez para
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
moš mislit, ti ćeš ostat bez para
dovest ću te šeki do prosjačkog štapa![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
@jamal, tnx anyway..
trenutno si sredjujemo da bi si tu dogradjivali kucu, no ako od toga ne bude nista (duga prica), za dvije godine pakujemo kofere i dolazimo ti u kanadulol
e, pa znam! napravit cu seljacija svatove pod satorom npr, za 500+ ljudi tako da naberemo love za kanadulol treba nam.. lets see.. minimalno 50000 kanadskih dolara. pih. sitnica
@iks, tko je spominjao? sjecas se one cete vojske pracene limenom glazbom u svojoj glavi od nekidan? heeee
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
@mala: mda, daj ime servera i sobe i rezerviraj mi krajnje lijevu stolicu (sretnu stolicu)
@luna: ne, ne sjećam sefakat
![]()
table: MyAce_58
room#: 634
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
čekam da počne CSI na RTL-u
jbemti, šta mi je hladno...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
vuupi, počeo csi
kul
dobro, kaj se dereš
ne sanima meee
jebomepoker![]()
nemaš pojma![]()
idem gledat csi
ti se javi za poker da ti i ostatak uzmem![]()
došao doma s vožnje . . .
ko to igra poker?
ako ćete igrati, nek me se obavijesti . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Tražim onu pjesmu masovnog uništenja.
Ne znam kako se zove, znam da nije ona insomnia- weapons of mass destruction.
Može bit da je ova iz Carmine Burame ili tako nečeg, nije baš "današnja" pjesma.
Ide nešto: tntntntn.......tntntntn.........tntntntttttttntnnn nnnnnttttnnnn.....
Malo glupo izgleda, ali možda netko zna.![]()
Zadnji uredio georgy : 15-09-2008 u 22:07
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ajme, 4 stranice nove danas...
DELAM! hebo te alkohol![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks