koliko novaca imas? novi 3G ti je 499E u italiji otkljucan od strane operatera.
Evo skupio sam lovu i otvorim stranice oglasnika u potrazi za iphonom 2G....reko kupit cu novi od dilera ali ni jednog oglasa, rabljenih je slabo i sve prodano.Sve su uglavnom 3G po bezobrazno visokim cijenama i skuzio sam da ima dosta fake oglasa!danas nadjem oglas od frajera koj prodaje od 8GB pise kao nov i samo sms, posaljem sms na 099 broj i covjek mi odgovara ˝ja sam trenutno u spanjolskoj i kad mi posaljete novce na racun ja vam ga saljem....˝.Na njuskalu hrpa oglasa od stranaca koji neznaju ni prevest oglas na hrvatski, na istu shemu valjda ˝posalji novac na taj i taj racun i ja vam ga saljem...˝.Gdje ste vi nabavili svoje iphone-ove i kako,jel ja bezuspjesno tragam vec tjedan dana za njim....
koliko novaca imas? novi 3G ti je 499E u italiji otkljucan od strane operatera.
ma dao bih maksimalno za 2G 400 eura i to novog ili u tip top stanju.znam da je 500 eura u italiji,makar mi se do tam i nejde jel jos neznam kolko bi potrosio na benzin i cuo sam da ih trenutno nema....
a gle, prati ove online burze i svakako posjeti http://www.mackorisnik.com/, imas podforum za buy & sell i http://www.red-gsm.net/ .
svako malo se zalomi pokoji iPhone.
ja sam za svoj 3G koristen mj dana dao 420 eur. al imao sam srece posto je decko bio bas iz trsta gdje ja studiram.
inace mozes i zaboravit na novog 2g... sve sto budes nasao bit ce polovni koristeni nekoliko mj...
isplati ti se pricekati i kupiti 3g...
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
NOVIH 2G nema, a i polovni su postali rijetki
Ja sam kupio preko ebay novi iphone 3g 8g za $790, stigao mi je iz kanade za dva dana i od carine do mene 6 dana lol
$790? ...to je oko 560 €... sta ti se nije isplatilo, za tu lovu, skocit do Italije? Dobio bis, za iste pare, 16GB...
E jbg, nisam znao. A nema veze, i ovo mi je dobro![]()
A super onda!Jucer sam bio u jednom Centro TIM u Trstu i su imali sva tri modela - crni 8GB, crni i bijeli 16GB... spectacular!
![]()
E da sam znao da ideš tamo, mogao sam tebi poslat lovu da mi kupiš i pošalješ doma. Bilo bi puno brže i jednostavnije, bez carina, ministarstva, bla bla
Eh da...Now it's too late! Welcome to da club!
![]()
Hehe, hvala, evo sad ću postat i ja par slika svog telefona![]()
E bravo!Mozda bis mogao otvoriti novi thread...
Da, otvoriti ću, več kad smo kod kupovine, jel znaš možda di da kupim screen guarder, jedan sam naljepio i užas je haha, vidit češ na slikama, i imam još jedan al ne želim i taj upropastiti dok ne kupim još par komada.
Ja sam bio kupio Invisible Shield al nisam ga uspjeo zalijepit. Kupio sam u Apple Reseller-u u Trstu foliju samo za prednju stranu za 10 eur...
Pa da to i ja imam, prozirna folija za prednju stranu, i dobio sam neku gumu za "zadnju" stranu
Invisible Shield je sigurno najbolja stvar sto mozes nabavit za iPhone al moras imati jako puno strpljenja za oblozit straznji dio... strpljenje koje ja nisam imao i sam frknu sve skupa u smece i sad mi je zao... :/
www.zagg.com - potrazi na eBay-u - kosta oko 20,00 eur
Hvala, nisam ni znao za to, sada ću naručiti par komada![]()
mislim da cu si ga ja opet nabavit...sad cekam koznu futrolu iz UK...
Kao što sam napomenuo u već prije otvorenoj temi o 3G iPhoneu u nas, ne otvarajte zasebene teme samo da biste ostavili svoj dojam i slike. To radite u toj već postojećoj temi.
evo da se i ja javim, hvala Srki-u ,nasao sam na mackorisniku ono sto sam trazio,pozz
The Untouchable - jeli ti otkljucan telefon iz kanade?
sto ce vam te naljepnice na prednjem dijelu iphona, u godinu dana koliko sam po forumima jos nisam vidio da je itko ogrebao prednje staklo.
razbijalo se - to da, ali sa folijom to neces sprijecit ako bude tako zestoko pao
Bookmarks