zavisi sta ti je prioritet;glazba ili kamera?
Imam dvije ponude, s tim da k550 kosta 600kuna, a w880 800. I jedan i drugi su u dobrom stanju. Jedino sto je w880 zakljucan na t-mobile, ali to se da rijesit patchom, i sad koji mob se bolje splati uzeti. (uz k550 dobijem 2gige karticu i zvucnike,a uz w880 je giga)
zavisi sta ti je prioritet;glazba ili kamera?
onda uzmi K550. ima kameru sa AF-om,odlicno je dizajniran,jeftiniji je i dobijes karticu veceg kapaciteta i zvucnike.....
imao sam i jedan i drugi i mogu reci da je W880 bolje dizajniran, ima nezgodnu tipkovnicu,walkman player,prosjecne vanjske zvucnike i odlicne isporucene slusalice.
K550 je ipak po meni u prednosti radi gore navedenih razloga.
Procitaj kaj sam ti ovdje napisao o k550 da se ne ponavljam - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58351
w880 imam kao drugi mob i nije los uz veliku zamjerku tipkovnici
na koju se nisam ni nakon nekoliko mjeseci full priviknuo. Jednostavno je premala (ili sam ja prevelik) Ekran je dobar tj slika je odlicna ali fizicka velicina je premala, baterija ok, brzina rada tak-tak...malo sporiji od k800... Kamera moze posluziti ako ne ocekujes cuda...jbga fale joj dve bitne stvari da valja... Kuciste vrhunsko, materjali takoder...
Imho s obzirom da sam imao manje vise sve SonyEricssone, a zadnja 4 su k800, k550, w880 i s500 moja preporuka je da bacis oko na ovaj zadnji![]()
Bookmarks