Nema patcha....a jel imas garanciju?
dakle, imam problem sa joystickom na k510 radi samo gore, kad ga dobro ispusem! pa me zanima dali postoji kakav patch ili dali se moze napraviti s kojim bi se mogo pomocu tipki 2,8,4,6 i 5 upravljati? a sa tipkom od precaca da se to ukljuci i iskljuci....
Nema patcha....a jel imas garanciju?
w610 modded totally.....
rastavi mob, skini poklobac jojsticka i onda ga dobro propuši.
Netko mi je rekao da probam sa WD 40, ali da ga ostavim da se usuši.
WD 40?pa nije to hrđavi vijak da bi ga s tim spricao,s tim bi samo zamastio tu prasinu koja je u joysticku pa ti vidi
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Ja sam cuo da se moze sa silikonom da se dobije bolji kut tak nes...hmmm
w610 modded totally.....
ma rastavio sam ga i ispuhao sa kompresorom, al onda je htio samo gore, i vrtio u krug ali nista! pa me zanimalo za patch! i ja sam cuo za wd 40, ali sam i puno citao da to nije pametno! nemam garanciju, a sta s tim silikonom daj mi molim te malo pojasni
Neam pojma tako sam samo cuo kao da se dobije veći kut...pa onda lakse ide....valjda sa silikonom oko joysticka i to je to...valjda...nemam pojma![]()
w610 modded totally.....
Ma daj ga odnesi na servis da ti promjene joystick-niš nemreš postić sa silikonima( osim većih cica i možda sj..... moba) a i nije tako skupo
a i tema je na krivom mjestu
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Tema premjestena. Hvala na upozorenju, iskreno uopce nisam gledao.
@bajza,
Ajd drugi put otvori temu u pravom podforumu.
ma daj pusti ti taj wd 40, to san ja bezveze isa isprobat na svom (jer već iman novi) isa san bas provjerit koko ima istine u tome.
stavia san teke wd i stavia ga da se susi 15 min. i yoj mi je osta isti (los mada san ima taj mob vise od 2 god., ubiti jos ga iman ali ga ne koristin ali valja)
Bookmarks