Evo pokušavan otključat svoj k750i@w800, ali ne mogu nikako dobit quick access patch priko qameker.exe kako piše u tutorialu, pa ako netko ima kakvu ideju.....
Super. TNX!
Evo pokušavan otključat svoj k750i@w800, ali ne mogu nikako dobit quick access patch priko qameker.exe kako piše u tutorialu, pa ako netko ima kakvu ideju.....
QA patch je potreban samo za DB2020, kako i jasno pise u naslovu ove teme.
Drugim rijecima, pratis krivi tutorial. Treba ti tutorial za K750/W800, a njih ima vec poprilicno, jedan od njih je i u ovoj temi.
Sorry nisan skužija... Hvala
Sve sam uradio po tutorialu(flesovao main,ubacio aces patch),ali kad kasnije hocu da ubacim neki drugi patch uvjek mi javlja da moram flash-ovati main!!!
Please Help!!!
Unaprijed hvala!!!
Na početku trebaš odabrati qa2020 (a ne db2020) i onda normalno ide.
To piše u tutorialu velikim crvenim i plavim slovima![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Tnx to me zezalo![]()
http://www.youtube.com/watch?v=3aUlmrygT8U
Sta vi mislite o ovome??
Meni ne izgleda kao da je fake jer se vidi da stvarno otvara flash fajlove... Jedino ne mozemo znati da li je stvarno neki patch ili mozda neki drugi softver.
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Nevjerojatno...kao normalan mob sa flash lite 1.1...Kaze da je patch...hmm
Sumnjiv mi java program u pozadini..mozd on nes radi...![]()
Zadnji uredio mojsa : 11-09-2008 u 22:10
w610 modded totally.....
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
Da...ali kak onda to radi.....a jes skuzio da je java program u pozadini?tj....ima ikona java gore...a sad.....
Al on je sam pokazivao u slikama te menije...kak nije podesio temu da vidimo kak meni radi....heh
Zadnji uredio mojsa : 12-09-2008 u 14:38
w610 modded totally.....
@mojsa u ovom videu mob navodno podrzava flash lite(flash wallpapere i screensavere) ali ne i flash menije.
ovaj video bi mogao biti fake,npr. w880 soft na k800 promijeni se model tako da pise k800 preko My phone explorera lik otvara ove swf. fileove i onda odsteka kabel (ionako je mracan video dosta) i vrti mob.a sinula mi je jos jedna stvar.ovaj java program sto je mojsa rekao bi mogao biti bt info pa s njim "navigira" po mobu i otvara te fileove posto joystick ne radi ako je npr. od w880 softvare.kaj se mene tice video je fake
EDIT:sad sam malo bolje pogledao:nema java ikone samo za bluetooth i ova od interneta.ova ikona od bluetootha bi mogla potvrditi moju pretpostavku da se radi o programu "bt info"
@mojsa hvala,samo kazem sto vidim
Zadnji uredio geco : 13-09-2008 u 09:11
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Kak si pametan...ja vidim i bluetooth ikonicu...znaci da je ukljucen bluetooth....pa da..ime moze bilo kako promjeniti.....fakee.....
w610 modded totally.....
mala pomoc...stavio sam kako pise i MAIN i qa patch sve je proslo uredu..e sad pri pokusaju stavljanja password patcha oznacim sve kako pise / as a vkp patch / i kad stisnem odmah mi izbaci error: in line 253...hm?? u cemu je problem?
tel je k810 softwer R8BA024 red52
EDIT:
rijesen problem![]()
Zadnji uredio alChemy : 16-09-2008 u 21:01
pozdrav,nisam znao gedje da stvim moje pitanje,znaci sad ovdje..
imam w850 i flashao sam ga SEtool`om bez problema...lokan je na t-mobile...imam unlock patch ali kad ga hocu prek SEtool`om samo taj patchati onda mi se mobitel jednom "upali" ????
patch je u .vkp ...stavim ga u MISC file...kvacica za brzo patchanje i WRITE script....pokrenem...hold "c"...stavim ga nazad i eto,sam se upali...
sta radim krivo??molim pomoc....mob je CID52
nokman IS BACK !
jel se mogu ti patchevi stavit preko SEtolls-a??
k550@w610i/1GB
Chris2.4 camdriver,B L A S T E R acoustic,Operator logo in down left corner,14 patches,custom walkman skin,custom menu icons,custom sysgfx
evo samo da pohvalim tutorial i da kazem da sam probao sa setoolom otkljucati S500, ali s jdflash-om je uspjelo !
HVALA milanche91 na odlicnom tutorialu !!
SE lover !
neradi link za download jdflasher![]()
Da, prije nije radio samo link za far manager- ali sad očito ne radi ni jdflasher.
Evo, imaš ovdje (far+ jdflasher) i ovdje (far+ sepf+ jdflasher).
Malo guglanja ne škodi.
A, inače, puno toga za mobitele (programa i sličnog) je najlakše naći na http://www.4shared.com/
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Imam pitanje..mozda je offtopic ali...
Mogu li unlockati brandirani mob ili ga prvo moram debrandirati...
Unlock se radi patchanjem, a patchevi su radjeni za genericki firmware.
Dakle da, moras ga debrandirati. Ili mozes probati naci ili sam generirati patch za brandirani firmware...
Evo samo da i ja stavim svoje zapažanje ...
Napravio sam unlock sa FAR-om .. odnosno jdflasferom.... nakon ubacivanaj MAIN-a i qaccess-a OBAVEZNO je potrebno izvaditi bateriju, pa ju vratiti i OBAVEZNO upaliti mob i sačekati da dođe do "demo" .... onda ga ugasiti i tek onda nastaviti sa ubacivanjem unlock patcha ( ili bilo kojeg drugog ) .... ako se ne napravi ON/OFF, prijavljivat će grešku ....
S tim sam se mučio od jutros.... a trebalo ga je samo upaliti pa ugasiti ...
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
ja nisam trebao palit, bilo je dovoljno da samo izvadim i stavim bateriju
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Bookmarks