U prosjeku sam lose volje svaki dan dok se ne dogodi nesto lijepo,sto je inace rijetkost kod mene,a danas je bila plaća,pa sam dobre volje...![]()
isuse i boze!
jel netko imao vecernjak danasnji u ruci?
9 stranica, DEVET, s naslovnicom deset je o vecerasnjoj tekmi..
nemojte me krivo shvatit', i ja se veselim, i ja drzim fige, pobjeda bi mi bila najljepsi rodjendanski dar.
al brate mili, sta je previse previse je! da jedan takav list posveti deset strana nogometnoj utakmici koja nije pretjerano bitna, jer je kvalifikacijska.. sta bi bilo da igramo finale svjeckog prvenstva, citav vecernjak bio bi posvecen samo toj tekmi?!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
U prosjeku sam lose volje svaki dan dok se ne dogodi nesto lijepo,sto je inace rijetkost kod mene,a danas je bila plaća,pa sam dobre volje...![]()
jedem cereal
It's nice to be important, but it's more important to be nice
hvala svima . . .
došao sa crtanja, nastavak ide 09.10. na nogu . . .![]()
@goran
ne pijem dok vozim . . .![]()
![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Danas bude utakmica sve samo ne utakmica...tolko pišu gluposti o njoj da to nisu istine...![]()
isuse, iks, koji smajl![]()
![]()
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
I meni se jako sviđa...pa ću ga kopirati
Inače konačno dobio diplomski u tvrdom uvezu i sve je spremno da to sutra nosim u referadu
A u petak idem na psihološki test, za posaoajme kaj će me iscjediti
![]()
![]()
tvrdom uvezu? zatso pobogu neki fakulteti inzistiraju na tvrdom uvezu? bespotrebno bacanje para..
Pa da...platio sam ga 150kn...pljačka...
I još k tome treba 2 u spiralnom uvezu i na cd-u..![]()
ja sam trebala jedan jedini u spiralnom. ostala dva uopce nisu trebala biti uvezana. i nisam trebala na cedeu. blah.
Stvarno fora smajlići.
Evo, ja radim tonu zadaće iz fizike.
Hvala Bogu na riješenoj žutoj zbirci![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
probudio se sad nakon malo popodnevnog sna . . .
polako idem na posao . . .
pozz
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Vau...jeben smiley
I da...izbila tučnjava u tramvaju broj 17 između engleza i naših. Bio sam dva metra od tučnjave. Likovi nešto brijali na engleskom i naši čuli i počelo klanje na Trgu Žrtava Fašizma (kako prigodno!). Šofer je odma otvorio vrata i masovno pražnjenje tramvaja u brzom roku. Policija dolazi za minutu i smiruje situaciju ali ne prije nego su dva engleza opako dobila po ... znate već čemuHitna je ubrzo došla po jednog engleza (nisam uspio vidjeti što se dogodilo, jer je bila ogromna gužva), a jedan naš je imao raskrvarenu čeljust.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
pasmasters...
naši gube 1:0![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma, koji smo im gol poklonili.
Strašno.
Sad će opet padat neke izlike- travnjak je suh, sparno je vrijeme....
Jedino ako pobijede.
A tolko su pisali po novinama......
EDIT: 0:3, sad ih imamo![]()
Zadnji uredio georgy : 10-09-2008 u 22:22
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
nogomet![]()
sva sreca da mi je svejedno![]()
...brukica...![]()
Trebam li ponovo kvotati onaj golemi smajl?![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
dobar jutar svima...
šta je ovo... opet nikoga ovdje...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
valjda jos ljudi placu.. et' sta mediji i rvacka prepotentnost napravi..
nisam gledala tekmu.
popizdila sam na naslovnocu vecernjaka jutros! Bilicev debakl. pa :cenzura: im :cenzura::cenzura:, covjek je kao izbornik od reprezentacije napravio cudo. izgubimo dvije utakmice i odmah ga treba satrat, jel? samo je bilic kriv? ovih ostalih 11 sto je trckaralo po terenu nije?
dok sam bila klinka imala sam veeeliku zelju i ambicije postati novinarka. sportska novinarka. danas sam neizmjerno srtena sto nisam slijedila djetinje zelje! jer se sramim ovakvih napisa u novinama..
da smo izgubili 4:1 od kazahstana to bi bio debakl! ovo je samo poraz od jedne nogometne velesile. cemu panika i rezanje zila?
Bookmarks