Da...to je bitno da sada radi![]()
Neka tema bude otvorena...ako kojim slučajem još tko zapne...
Hvala svima još jednaput na pomoći![]()
![]()
Bogme se cudne stvari ponekad dogadjaju...
@Goran, drago mi je da je tvoj voljeni K800 konacno ozivio.
Mislio sam zatvoriti ovu temu buduci da je izgleda problem rijesen, ali ipak cu ostaviti otvoreno, zlu ne trebalo...![]()
Da...to je bitno da sada radi![]()
Neka tema bude otvorena...ako kojim slučajem još tko zapne...
Hvala svima još jednaput na pomoći![]()
![]()
Imam isti slucaj. Samo nijedan program ga nece prepoznati (XS++, setool2, KKClient)...Pokusavao sam puniti bateriju jer sam mislio da je prazna, instalirao drivere ponovo ali nist nepomaze.Moj k850 prepoznaje bez problema ali k800 nece
.Samo se pali crvena lampica.
Sta sad da radim???![]()
Nigdje se tu ne radi o bateriji...čim svjetli crvena lampica, odnosno blinka infracrveno radi se o EROMU...i treba ga obnoviti...
@ bukvicharis
Budući da ti ga ne prepoznaje ni XS++ ni SeTool2Lite (isti slučaj bio i kod mene) onda probaj skinuti Kulan Kendi Clienta sa kojim će ti raditi 100%...pronaći će ti mobitelEdit: vidim da ti ga ni on ne prepoznaje, moja greška
A možeš napraviti ko i ja...spojio sam mobitel sa usb kablom i pokrenuo sam KKClinet...i mobitel mi tako bio spojen jedno 5 minuta dok sam ja čitao kaj trebam napraviti u njemu i slično...i onda se samo zapalio bez da sam išta napravio...probaj tako napraviti, možda je bila slučajnost to a možda nije![]()
znači kažeš da je program popravio tel bez toga da si kliknuo bilo što..samim stojanjem na kablu...kao da se baterija dopunila,haha...ako blinka 5-6 puta- GDFS ti je otišo ili u još gorem slučaju sam flash chip...popravlja se tako što se zamijeni flash chip pa se onda recimo se toolom odradi procedura empty fill ili što se na dream box ili se tool s pomoću test pointa za stage 1 i 2 odradi gdfs repair...a ti što si imao sreće pa tio samo baterija bila prazna to je drugo,hehe
Zadnji uredio ravilov : 11-09-2008 u 04:42
nije njemu baterija bila prazna, da mu je bila prazna, blinknuo bi IrDa 8 puta. I, da, drztao ga je na punjacu i isto nista.
BTW: malo me zivccira ovaja "haha" haha.
A gle nije mi baterija bila prazna....onda je jedno sigurno, imao sam sreće![]()
Ev i ja sam ga drzao prikopcanog na kompu nekih 10-tak minuta i sad nedaje nikakve znakove zivota.Vise ne blinka ni crvena lampica.A prije nego sto sam ga spojio lampica je blinkala 6 puta.Napominjem da ga nijedan program nije mogao prepoznati a do ovoga je doslo nakon zamjene sim kartice
.
Sta sad da radim???
EDIT: Ev ponovo daje znakove zivota.Lampica blinka 6 puta...
Zadnji uredio bukvicharis : 10-09-2008 u 19:31
Čekaj...tebi lampica non stop blinka?
Meni nije opće blinkala dok nisam pokušao zapaliti mob, pa je zablinkala 3 ili 4 puta...
Standardno je da se upali na malo duže vrijeme (oko 2 sec.) i onda krace par puta (prazna baterija = 8 puta) i to krace traje oko sec. Upola od ovog dužeg.
A ja nebi reko ga njemu stalno blinka LED-ica. Mislim da je to nemoguce.
Pa kad ga pokusam upaliti,puniti ili pak prikljuciti na racunar crvena lampica se upali i blinka 6 puta zaredom. Komp. ga nikako nece prepoznati. Sta je sad ovo??? Erom ili gdfs??? Kak srediti???![]()
Ukoliko neznas ili ne zelis raditi sa flash i ostalim programima, bolje je da ti to odneseš unlockeru - što je sigurno, sigurno je!
Mislim, ukoliko nemaš pojma kako to napraviti, nemaš ni i skustva u tome - bolje ne pokušavaj.
Obrisan off-topic i prepucavanje.
Molim da se nadalje drzite teme.
Ehh moj druze... Ja se igram sa ovim stvarima od vremena k750-tke i uradio sam puno mobitela ali nikad nisam imao problema sa ostecenim Erom-om ili gdfs-om.Imam pristup i setool box-u tak da mi nije problem ovo srediti, samo trazim upute od iskusnih majstora koji su ovo vec radili i imaju iskustva sa ovim.Tak da ako ne zelis, ne znas ili neces pomoci onda se i nejavljaj
Imali neko pametan savjet?![]()
AKO IMAŠ SE TOOL i znaš raditi s njim evo ti rješenje:
v0.914037
- added testpoint for db2020 phones.
db2020 testpoint idea made by dre_ambox team.
as i respected that, i not included db2020 testpoint in setool2
for a long time. but anything ends sometime.
now, setool2 users can enjoy gdfs db2020 gdfs repair.
usage:
1. it is only and only for professionals.
users,advanced users, please "go away".
2. testpoint is +3.3 voltage, connected to specific pin.
we suggesting to use +3.3v battery
(battery ground MUST be connected with phone's GROUND)
3. go to emptyboard fill & repair.
4. select any db2020 model.
5. press "TP STAGE #1". read instructions and execute them.
6. press "TP STAGE #2". read instructions and execute them.
7. phone is BROWN now.
8. staying on "emptyboard fill and repair" write correct gdfs_in_ssw format.
9. if flashing went fine, flash db2020 erom with needed CID.
10. phone now retail and repaired. fullflash phone as usual.
testpoint pictures (courtesy of drea_mbox team) included.
after SETOOL2 db2020 testpoint procedure phone FULLY
working in "alternative security bypass" mode without ANY restrictions.
- greatly decreased locosto-based SEMC ODM phones security bypass time.
(instead ~50 seconds, now we have ~18 seconds)
- minor bugfixes.
http://rapidshare.com/files/12611580...14037.rar.html
slika TP kabla:
http://rapidshare.com/files/14441942...power.jpg.html
ovako ga trebaš napraviti
slike tp imaš u se tool folderu..pozzz
pa na mom K750i je normalna stvar kada mu je baterija prazna i ja ga zelim upalit da mu 3-4 puta zasvijetili infracrveno i to je to... zato ja mislim da je kod tebe zapravo baterija bila prazna a punjac ili da je riknuo ili da mu nesh nije stimalo u uticnici... jer kada si spojio sa usb kablom onda je proradilo!!!
###1410989180026
Ajde neko ko je imao problem kao ja a rijesio da mi pomogne.
Iman K800 i nece da upali kada spojim na USB nijedan ga program nece da prepozna. Lanpica blinkne 5-6 puta.
Molim pomoc.
EDIT:
Poz samo da javim da sam resio problem
Ipak je bio EROM u pitanju.
Zadnji uredio ravilov : 04-03-2009 u 17:51 Razlog: koristi gumb EDIT!
Da li moze link gdje se moze skinuti kulankendi program....ovaj link ne radi,izbaciva error ''not found'' i kod stavljanja erom-a preko tog programa da li je potrebno skidati jos sta ili on sam nadje odgovarajuci EROM....u pitanju je k800i cid 53
Moze i pp poslati ako je neko vec rijesio problem s k800 i detaljan nacin na koji je to uspio....
Imam i ja problem s k800i,prilikom pokusaja mjenjanja kartice u telefonu nije htijeo da se upali vise,samo je blinknula led dioda kod infra red-a...citajuci malo po forumu i informisuci se dosao sam do informacije da ga je potrebno flashati....i tako sam skinuo xs++ koji ga nije mogao prepoznati,skinuo sam seetool2lt i preko kombinacije tipaka 5+2 dosao sam do nekih infomarcija....Citao sam da ima neki kulen kedni klient ali nemam link s kojeg ga mogu skinuti....ako ima neko nek postavi
A to je da je CID:53 colour red.....
I sad treba mi savjet sta da uradim,da ponovo mobitel pokrenem....hitno mi je potreban,nemam nego ovaj telefon pa se nadam da ima ljudi dobre volje da me upute i pomognu mi da rijesim problem....
Svaka pomoc je dobro dosla
Zadnji uredio MASVA : 17-03-2012 u 21:06 Razlog: koristi tipku"Uredi post"
mislim stvarno,daj počni čitati malo podrobnije,KK stvar ne šljaka već malo duže vrijeme
imaš cid 53 i nema drugog free tool-a za flash/mod/patching od far+jd flashera
Mi6 Black
Bookmarks