Mislim da Tele2 također ima prijenos podataka, mobilni internet preko USB modema
1.6. je dosao i prosao, proslo je skoro tjedan dana od prelaska tele2 na t-mobile i jos nista od podatkovne tarife?
pa sto cekaju oni, i namjeravaju li uopce napraviti takvo sto?
Ima li tko kakvih odgovora, znam da tu ima par ljudi koji rade u telekomunikacijama i razumiju se
edit: mislim na neku opciju ili tarifu poput web'n'walka, odredjeni broj Mb prometa za šaku kuna
Zadnji uredio such-du : 07-06-2008 u 20:50
Mislim da Tele2 također ima prijenos podataka, mobilni internet preko USB modema
Trebaju uvesti paket za prijenos podataka za mobitel, nešto kao w'n'w ili data broadband.
PREDATOR
Trebali bi, vjerojatno i hoće samo kad???
Kažu biti ćete obaviješteni preko medija oglašavanja ili kako već kažu. Zvao sam uvezi tog pitanja SZK pred neka 2 tjedna.
ima nekakvih novih informacija?
Ako i kad bude sigurno će najprije procurit ovdje na forum
Ostaje samo čekati.
ja sam tako nestrpljiv sto se ovoga tice. imam iphone i brdo aplikacija, mail i sve bi to mogao sinkronizirat on-the-go kad bi internet bio jeftiniji na tele2
meni bi to takoder bilo super, trenutno koristim VIP Mobile Broadband 3GB, a kada bi mala krava ponudila tako nesto po istoj cijeni (ne mora biti jeftinije) odmah bi to aktivirao kod njih a ovo na vip-u deaktivirao.
Nadam se da ce napraviti tako nesto...
Slažem se, a i mislim da bi tada bio i prevelika konkurencija T-Mobileu i da to nije baš dio njihovog ugovora (jer ipak vi tražite da T-Mobile dozvoli Teletu da preko TMHR mreže Tele2 dopusti svojim korisnicima da mogu napraviti 3 GB prometa).
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
dobra je ovih 10Mb ali premalo. steta sto se moze aktivirat samo jednom, jer sam svoj paket vec potrosio
ja vec 2 dana ne mogu provjeriti koliko mi je mb ostalo. svaki put mi odgovore "zahtijev zaprimljen. izvjestaj ces dobiti putem SMS-a uskoro. tvoj tele2".
vec me lagano nervira.
Pa probaj nazvati SZK, oni bi ti trebali moci provjeriti koliko si potrosio.
upravo sam zvao SZK i po datumu koji su mi oni rekli (5.8 sam aktivirao MOBIL10 tarifu) koristio sam svojih 10mB i duze od 30 dana!
cini mi se da su ovi mehanizmi u tele2 dosta neprecizni sto se tice dana, jeli tko provao aktivirati tarifu 2 puta u vremenu manjem od 30 dana i da mu je proradilo?
ja isto u problemima, aktivirao sam 1.9. i svaki dan provjeravao stanje racuna i nakon tjedan dana samo poruke da za moj broj nema podataka a nema sanse da sam vec bio ispucao 10mb. zvao sam sluzbu za korisnike ali nisan nista uspio. nista opet cu trazit ispis poziva i zalit se. malo se kvare...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks