ebem ti živac kod lijevog oka...
živcira me...
![]()
La Luna
Ako te tješi, ti bar imaš vremena za planiranje.
Ja sam svoje vjenčanje planirao u Oluji(1995) jer sam tada doznao da mi je cura (sadašnja žena) trudna a njeni starci nisu htjeli ni čut o tome.
Nemoj se previše živcirat oko toga nego zadrži prisebnost. Nabavi jednu bilježnicu u koju ćeš pisat sve ideje i stvari koje moraš razradit i realizirat. Sada će ti služiti kao podsjetnik a kasnije kao ljepa uspomena.
Neću ti reći sretno jer to znači oslanjati se na nešto imaginarno već ću ti poželjeti puno strpljenja i uspjeha.![]()
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
ebem ti živac kod lijevog oka...
živcira me...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ponovo bio na nocnom kupanju, more je fenomenalno.
PREDATOR
dobar jutar svima...
ebemt ti čaj. zaflekao sam majicu...
vidim, ovdje sve po starom...
Ko što sam rekao, Luna će sad biti sve manje na forumu, a od 2010.g je neće biti... zato ni ne odgovara na ove postove...![]()
![]()
Ne bih volio biti u koži vrtičke djece kojima je Luna "teta", sad će ih zapostavljat i maltretirat.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ajme, ljudi, ludi ste
prvo, fala svima. drugo, zaruke jos nisu sluzbene, jbg, ne priznajem ja nista dok nemam prsten na ruci. odredjen je definitivan datum (nije 10. 10., nego 11. 9. zbog jednog posebnog razloga koji nema, ponavljam, nema veze s nju jorkom) i odredjeno je da se ne pravi velika svadba (ma koliko god mater protestirala) te napravljen popis ljudi da se zna koji kapacitet sale trazimo. 80 ljudi je cifra zasad, ja cu se svim silama borit da nejde preko toga, iako nekak na kraju mislim da ce bit oko stotke.. strava i uzas! mrzim puno ljudi! posla je puno.. tim vise sto osim u projekt: vjencanje ulazimo i u projekt: nadogradnja kuce.. zato i planiramo toliko unaprijed jer pare na hrpi nemamo da sve rijesimo u par mjeseci..
i tak.. malo sam neuroticna.. al bit ce sve oke.. i daj shvatite vise da me se necete rijesiti! tek sad cu bit onlajn 0-24/7 zbog guglofskog informiranja (bog blagoslovio internet, ja zaista ne znam kako su ljudi pravili svatove prije njega)..
ico, jebate, pa i meni bi trebao densing klas
malena, ja sam na moru pocela nakuhavati pomalo, instant gluposti, a sad sam se primila i ozbiljnijih stvari poput samostalno napravljenih umaka za paste i tak.. daleko sam ja jos od umijeca kuhanja kompletnog nedjeljnog rucka. jestivog.
ikselercino, droljo moja najdraza, tebi posebno fala, ti ces, jadan, najvise slusat moje jadikovke u naredne dvije godine![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
![]()
Heba me patak ako ti za svadbeni poklon ne nabavim godišnju zalihu javorova sirupa.. Umak za paštu ćeš s njim raditi![]()
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Napravi svatove u Slavoniji. Tamo sam jednom bio u svatovima,i od poklona samo lete kuverte s brojkicama...![]()
aha, smuc.. da, da..
caca mi slavonac. vjeruj, nije mi familija tako bogata da mi baca para k'o da su vecepapir u listicima. onaj odvratni hrapavi.
i u slavnoji je puno lakse pravit svadbu. skupe se seoske babe, napece se mesine, nakuva se supe, par baba pravi kolace i trote.. sale su maltene duplo jeftinije nego u ovom kraju rvacke, troskovi su manji..
ovdje je katastrofa.. tesko da cu nac salu jeftiniju od 50 ojra po osobiplacam jebeno sve, od kolaca, torti, keteringa..
ako prodjemo ispod 10 iljada ojra, mogu rec da smo dobro prosli
muzika nije ispod soma i po eura.
fotograf oko 2 soma eura.
prstenje ne manje od soma eura.
vjencania, iznamjljivanje se krece oko 3-4 hiljade kuna.
odijelo racunam do 2 soma kuna.
buket i cvijece oko soma kuna..
crkva 400 kuna..
nekih stotinjak kuna za papirologiju kod maticara..
bogati - pozivnice, zahvalnice, reveri
idem se plakat sad malo..
iks, ti's bit striper na djevojackoj.
ili lazna mlada.
pa ti biraj![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
al brate mili, u tih 2 soma eura ti upadaju i devedeji i sve te pizdarije. i to jest okvirna cijena, i tu budem ustedjela, jer od kolegice s posla muz snima vjencanja, pa cu vjerojatno dobit neki popustic..
srezat cu ja troskove koliko god mogu..
ovo su cijene koje su realne, da ulazim u to bez nekih vezica, poznanstava.. toliko bi me izaslo![]()
a, ne, ne
ekipa s foruma je na djevojackoj. kao striperi. predvodjena iksom.
![]()
pf... nemože...
osim ako "masno" platiš...
![]()
ja bi rađe na svadbu...
E da, što se plesa tiče, ja sam upisao neki tečaj koji traje 3 mj. ali je skroz OK. bar naučiš plesati valcere...
A ako ti se neda u plesnu školu, mogu ti ja osnovne korake pokazati. 100kn sat. (uključuje zgažene noge)![]()
![]()
![]()
loool, ico
sad si stisni bancugu zbog oglasa. na 30 dana
rofl
i necu imat valcer za prvi ples. nema sanse!
il ce ic moj ljubljni cole, il neka sprdacina tipa pulp fictiona.
i boga vam vasega1 ja jadna tu kosu cupam i zdvajam kako nemam para nit za familiju, a vi se smao pozivate. pih. jedino ak dobijem soma ojra u kuverti. pravih, ne onih isprintanih![]()
@Luna: nije to oglas. samo ponuda.ovako, kao forumaš forumašu...
Nego, na zadnjoj svadi di sam bio, mladenci su "otvorili" sa jednim tangom. i baš je dobro izgledalo...
A za muziku je bila jedna grupa i DJ. ovo sa DJ-om mi je bilo super.
je, je sad tisuće € bi ti.
mi će mo biti dobri forumaši, pa lijepo platiti stolicu (kak bi se reko, jel) i na kraju večeri, lijepo stolica pod ruku i doma... kao uspomena...![]()
![]()
i ponuda je oglasbaaaaaaaaan
je, da, tango.. ja nisam neki vrsni plesac kad su u pitanju stiskavci, dvokorci, trokorci i ine pizdarije. a dragi ima dvije lijeve plus metla u dupetu. mi da plesemo tango, ili salsu, ili bilo koji egzotican (meni sve to egzoticno) ples mozemo komotno nakon njega na traumatologiju. e, i da, jos sve to treba izvest u petama. ja mrzim pete. rijetko ih nosim i nikad previsoke. bogati. udat cu se u japankama
uostalom, imam vremena. ajmo mi koljektivno meni naci jeftinu salu do max maximuma 100 ljudi u okolici sesveta, dugog sela i tak toak bas nudis pomoc, hajt
![]()
Zlatni kokot- odma mi je pred ulicom, pa ti mogu doć na svadbu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
je, jos da im pise cijena stolice po meniju bilo bi super..
i imaju salu za 500 ljudi
mda. ja bih SAMO pet puta manje od toga..
Zato imaš broj telefona
A piše za svečane prigode, a ne piše za svadbe.
Pa, pozovi još nekog, pa da imate grupnu svadbu, ili im reci da ograde 1/5 sale
Onda da možda pogledaš Dioniz- 41 € po stolici.
Tamo mi je bratić imao krstitke i bilo je super.
Jest da su opljačkali kladionicu do Dioniza, a mi nisamo ništa vidjeli (govori kolko je bilo dobro).Sad su zatvorili tu kladionicu.
Samo pazi na tekst malim slovima:
A i ko zna kolko će se promijeniti do 2010, možda da potpišeš ugovor sa njima da uvjeti ostanu istiCijena menija za 2008.g. i do Uskrsa 2009.g.: 45,00 EUR * Mogućnost dopune: sezonsko voće - 1,00 EUR
Svadba petkom – cijena manja za 2,00 EUR * Presvlake za stolice - cijena: 2,00 EUR po osobi-ovo mi je najbolje
Za svadbe preko 220 osoba - SVADBENA TORTA po želji - GRATIS
Svadbe manje od 150 osoba subotom - cijena se uvećava za 3,00 EUR po osobi![]()
Zadnji uredio georgy : 07-09-2008 u 19:02
e, izludit cu!
ja si napikirala licitar u kraljevcu. oni recimo imaju presvlake za stolce uracunate u cijenu. al oni imaju salu za 130 ili 200 ljudi. meni sve to previse..
a to da petkom imaju manju cijenu je normalno, svi tako rade. samo sto ovi provikaniji tipa antunovic buncic, dioniz i ekipa zasebno uracunava gluposti koje ostali daju pod cijenu.. i to masno doplate.. jebote, navlaka 2 eura
a gledamo blizinu sesveta i d.sela jer sam ja iz sesveta, on iz sela.. pa ono, licitar bi bio napola putaal jebat ga kad je too big..
imam ti ja, povoljno![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks