odo lagano na tečej plesa...
vidim, ovdje ništa novo..![]()
vikend![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
odo lagano na tečej plesa...
vidim, ovdje ništa novo..![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo i mene iz škole.
Koji profesore imam
Dođe na sat, baci imenik na stol, "Ja sam Nadarević.......Zlatko Nadarević"
Znat će koji su išli ili idu u Ruđer.
Cijeli je sat pričao svoja pravila, bez zastajkivanja- 100% je vježbao taj govor, trajao je točno 45 minuta
Koji smjehovi.
Ode i turpijanje, sad smo profinjeni- samo lemimo i tiskamo pločice.
Joj, koji tjedan![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
@georgy: imao sam i ja tog profesora. gle, ako te programiranje zanima, kod njega ćeš ponešto i naučiti.
mali savjet: nemoj se kačiti sa njim. i nećeš imati problema...![]()
btw: neradim ništa. malo gledam što ima po forumu. došao iz grada...
došao s posla, idem spavati . . .
laku noć . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
To sam i ja shvatio iz njegovog "govora"
Najbolje tamo pola sata priča kako je rušio desetoricu iz razreda i pola ih je prošlo i onda kao: "Ne želim ispasti strog i strašan, trudim se ne ispasti takav"
A, dobro.
Evo, ja sam se sad probudio i instalira mi se sp3, došo mi je prek update- a.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jutro, malo sam danas duže potego kako se ne radi. Bio vani (u stanu) dok plavci nisu napravili fajrund.
HC4L
veter mi je klapotec rastrgal!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
gledam us open djokovic-federer
It's nice to be important, but it's more important to be nice
p*zdim!!
ic ofišl (dobro, ne skroz skroz ofišl, nemam dijamnt jos), udajem se (ne nisam trudna, fala na pitanju) 2010. i obzirom da imamo fiksan datum (mora biti bas taj i nijedan drugi) treba se polako trazit sala i pyzde m*terine.. i nije da imamo para pa da mozemo platit' sve odjednom, nego moramo malo po malo.. kaparit na sto strana..
yebemti nasu divnu drzavu.. pola nacije na socijalnoj pomoci i na fakin prosjackom stapu, al neeee, nemos ti u rvackoj napravit svatove za neki normalan broj ljudi a da se cijena ne krece u desecima iljada ojra! 'ebo mater! srezali smo popis na 70 ljudi, i to je stvarno ona najuza familija, prvo koljeno.. srce mi se cepa jer necu zvati frendove koje imam citav zivot.. al ako njih zovem, onda ce mater htjet zvat cukuntetkinu necakinju i ostalu "rodbinu" i zacas imamo cifru od preko 200 ljudi!a uz sve inine dijonice koje posjedujemo, takve svatove nemozemo platit'..
trenutno ne razgovaram s materom, caca me fala bogu podrzava u pravljenju "male" (meni je i ovih 70 puno!) svadbe, dragog boli k*rac - planiranje je zenski posao, jel. sve se veselim razgovoru s njegovim roditeljima veceras..
ova prica zavrsit ce s necijim smrtnim slucajem kad ja izgubim zivce definitivno.
a to je tek pocetak.....
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
sretno luna . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
@pomračina mjeseca: čil, čil... samo polako... nađi neki kompromis...
vidim, uskoro nećeš biti tako često na forumu, zbog tog silnog planiranja...
btw: ne radim ništa. gledam neke spotove na youtube-u, gledam šta ima na forumu i tako..
samo opusteno.. nemoj se nervirati ni ubijati ljude![]()
aj majketi, dodji da te upoznam s metrom mi, pa mi onda reci "nadji kompromis"
i sta necu bit na forumu? tek sad ste nayebali svi kolektivno kad krenem ispoljavat frustracije na vama!
btw, de se mogu dobro unovcit bubrezi? trebam pare za svatove. i ne, ravilov, nit ovo nije oglas!
e, i da. budite dobri prema meni pa cu vas zvat na djevojacku vecer (kao stripere, of kors)
Evo mene s igrališta.................:mrtav:
Čestitam Luna
I sretno!![]()
Zato sam i rekao sretno![]()
Luna, to će biti jedan dan u životu (barem se nadam),
Preživjet ćeš...
OT: yebem po jednom programu....
Bzvz svrljam po netu...
@ Luna: Nije sve tako crno...Cestitam na zarukama...
![]()
Pa Luna to je divno. Chestitke i od mene. I da, ako trebas stripera...he he...
@Ico: ti me zabrinjavas...skola plesa? Wtf?![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
To je common term, a ne samo vezan uz fejs.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
luna je officially out![]()
Bookmarks