I,imali sta od novog xs++ za windows?gdje uopce oni to objavljuju,na kojoj stranici?
I,imali sta od novog xs++ za windows?gdje uopce oni to objavljuju,na kojoj stranici?
....SonyEricsson C702....
Ništa još, a objavljuju na se nse forumima.
Uglavnom, vidjet češ, sigurno, ogromni znak da je izašao za windows (kad izađe i funkcionira 100%).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kad bude, bit ce.
Prati na se-nse, tamo objavljuju.
je li ima nekih inovacija u odnosu na staru verziju... ali nesto bas zanimljivo!!!
###1410989180026
Aha,na se-nse...tnx...pa koliko sam ja vidio na onim screenshotovima,ima nekih sitnih razlika...
....SonyEricsson C702....
Ma joj nisu smjeli da naprave za windows jer dosta vise korisnika koristi windows, zato je napravljen za linux zato sto linux koriste vecinom korisnici koji imaju volje da se razumiju malo vise u windows i linux itd pa je zato xs++4 napravljen za linux nebi li im pomogli ostali linux korisnici pa ce tek onda izaci za windows kad ga budu napravili da radi barem 90%! A i u pravu su. Vjerovatno imaju neki tezak problem koji je stvarno he*eno otkloniti pa su ovime poslali kao pomoc njima. He He He jel se slazete
.
Evo sad gledam neke linuxe na youtube kubuntu i dr. ma bezze men to nikad nece trebat prekomplikovano ipak ja ostajem na windows![]()
Zadnji uredio sale987 : 30-08-2008 u 01:32
Hm, meni se cini da si ipak malo krivo zakljucio.
Napravili su verziju za Linux jer i sami developeri koriste Linux, za razvoj koriste open-source alate. Dosad su radili za win jer je samo za win postojao driver za DCU-60, no kao sto vidis vec su napravili da to radi i na Linuxu.
Evo citat iz originalnog posta:
BTW ne znam sto si to vidio, Linux nije uopce kompliciran. Mozda ti se cini tako jer ima filozofiju koristenja malo razlicitiju od win, a ti si navikao na win. To ne znaci da je win bolji ili laksi, to je sve samo stvar navike. No u ovoj temi se ionako ne raspravlja o Linux/win, za to postoje drugi podforumi.I decided to concentrate on a cross platform tool AND NOT db3150 because I seriously dislike windows, end of story. However, windows versions will be released.
Zadnji uredio ravilov : 30-08-2008 u 04:21
Super, konačno za linux! Bolje da mi ne dođe zabunom kakav virus u mob, ja to spojim kod frenda i zarazim mu komp. Samo, nisam skužio, da li se usb flash driver treba naknadno instalirati?
Ne postoji USB flash driver za Linux, otkud ti to?
Nista se ne treba instalirati, samo pokrenuti taj XS++.
OK, ja mogu spojit mob kao i USB stick, ali kad ga spajam s c tipkom na komp, ništa mob ne reagira nego se javi failed to open port i nakon nekog vremena mi se mob upali i pojavi kao hard disk (piše phone, ali to sam, mislim, nema veze). Da li su promjenili boot key? Inače mi se mob spaja na XS++ 3,1 normalno. Imam W610 R6BC002 CID 52.
Bit ce izdana i windows verzija programa![]()
dobro da sam na slackware-u
tnx za obavjest..
el može to patchat cid52?
"Ovo" (valjda mislis na ovaj XS++ 4.1 za Linux) ne moze, to je testna verzija.
XS++ opcenito jos ne moze nista patchati, ali CID52 je vec odavno moguce patchati drugim alatima.
CID52/DB2020 je moguce patchati vec valjda godinu dana, pomocu SETool2Lite i jdflashera.
W200 je DB2012, vjerujem da zato ne mozes patchati. Nema veze koji je CID, nije povoljna platforma. Sorry.
No ovo je sve malo offtopic ovdje, pa ajmo nazad![]()
KOJE SRA*** OD PROGRAMA!OTVORIŠ ZIP FILE I NEMA APLIKACIJE KAKAV IM JE TO PROGRAM.AKO NETKO ZNA ŠTA TO JE NEK SE JAVI IMAM LINUX UBUNTU 8.10
Sony Ericsson je zakon-|-NOKIA smrdi
Polako, i bez vikanja. 1. Ima aplikacija, zove se XS++ v4.1. Možda je stvar što ne radi s GNOME linuxima, ili samo na starijim GNOME verzijama, s obzirom da meni na Mandrivi 2009 GNOME nije se nikako htjeo pokrenut.
BTW, očito neznaš da linux nema *.exe ekstenziju za aplikacije. I još jedna BTW, ja sam maknuo s kompa Madrivu tako da ne rješavate moj problem.
@SEboy,
Iskreno, ne znam o cemu pricas. Aplikacija je uredno unutra. Ja ga skinuo i pokrenuo bez problema.
I nema potrebe za velikim slovima.
@.:TailS:.,
Nema to veze sa Gnome ili KDE ili necim trecim (i nisu "linuksi" nego je "linux", jedan). XS++ na Linuxu koristi biblioteku "fltk", kad to instaliras radi sigurno. (To je BTW napisano i u prvom postu ove teme...)
Zadnji uredio ravilov : 05-02-2009 u 12:32
jedno pitanje...je li ovo i dalje vrijedi samo za LINUX???
###1410989180026
Da, jos uvijek je samo za Linux.
Bookmarks