Nema više odmora, danas sam jedva ujutro usto i otišo u školu... Fak, nemogu zamislit školu opet... a je ljeto brzo prošlo... joj da mi je sad hladne lubeniceee....
Jutro. Fak,prvi dan škole![]()
Nema više odmora, danas sam jedva ujutro usto i otišo u školu... Fak, nemogu zamislit školu opet... a je ljeto brzo prošlo... joj da mi je sad hladne lubeniceee....
poz
malo sam depresivan ovih dana...![]()
Україна
Bio na poslu posto sam spisko godisnji odmor... Odmah me slomili za dobrodoslicu...
Ja bih,za razliku od skolaraca,rado u skolu...![]()
došao iz shoopinga, malo još zujao po gradu . . .
kupio dosta stvarčica . . .
sad lagano odmaranje . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
gledam film, slušam Alejuandro Buendiju, spremam opči kablovski rusvaj u sobi
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
pozdrav svima...
ubijam vrijeme...
trebao bih učiti, ali mi se ne da...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ahhhhhhhhhhhhhhhhh
ebote led.
jedna SMS poruka = 3.25 kn ... za poluditi...
a račun je ohoho... bolje da nisam ni pogledao na internetu koliki mi je račun...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
evo spremam se za spavati sutra u školu (kvragu pocela je...)...moram se dici u 6 ujutro i tako cijeli ovaj tjedan.............dobro barem cu spavati u busu.....laku noc forumasice i forumasi...
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
jutar i tebi i svima Vama
HC4L
ah sooooo, Ico.
vidis, uopce sam zaboravila da si bio u Vojvodini.. vec sam se isprepadalavjerojatno cu te udaviti ovih dana oko nokije
jutro svima.
odo na posao. uf, pocela nova godina, svi se vratili, svi su divlji, drece, vriste, placu.. sad opet treba uvest reda u grupu. ima k'o zivaca na zalihi? i ne, ovo nije oglas![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Dobro jutro
Danas me već muče sa školom, 8-9 sati imam![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jutro svima....
Idem opet na kupanje u Tuheljske
Neki rade...neki hodaju u školu...neki na faks..a neki se zabavljaju i ljenčare...u ovu zadnju skupinu pripadam ja
![]()
Skupo brate, za 3 ipo kune pojedem nešto i još mi ostane za poruku![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja ba.
Pogotovo kad uzmeš prepaid bon u Srbiji![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Nije rekla da će te gnjaviti, nego udaviti...zato je potreban samo jedan kontakt![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
usisavam tipkovnicu i posrkne mi "Y" !!!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks