Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 49 od 49
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i saharin je kancerogen, pa ga i dalje milijuni dijabetičara koriste naveliko...

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao no name Pregledaj post
    i saharin je kancerogen, pa ga i dalje milijuni dijabetičara koriste naveliko...
    tocno, ali nije u tolikoj mjeri u kolikoj je aspartam kancerogen, a aspartama imas u velikoj vecini proizvoda bez secera, od zvakacih guma, pica (cola light), umjetnih zasladjivaca (natren) itd (nabrajala bih tri godine).

ukoliko se zelite informirati ili samo prestraviti, cekirajte ovdje popis e brojeva, za sto s ekoriste, jesu li stetni i ako jesu, ukojim su zemljama zabranjeni.
    savijeti: u koliko niste dijabeticar izbjegavajte umjetna sladila. ispada da su puno vece zlo od bijelog secera. najpametniji izbor je smedji secer jer nije toliko tretiran kao bijeli. ako ste dijabeticar ili imate nekoga u familiji tko jest (moj slucaj) izbjegavajte proizvode na bazi aspartama, birajte one na bazi saharina (izmedju dva zla birajte ono manje).
    izbjegavajte instant jela, napitke i sve vrste sokova koliko god mozete. umjesto bijelog barsna koritsite integralno (to vrijedi i za pekarske proizvode).

znanstveno je dokazano da prehrana igra veliku ulogu pri nekim poremecajima aktualnima u novijem dobu kao sto je primjerice adhd (hiperaktivnost u djece). svih onih sranya koja jos nisu znanstveno dokazana ima puno, samo treba klik u glavi da se povezu s aditivima. jer, lakse je kriviti stres i nacin zivota te zagadjenost okolisa nego sto je odreci se fine klope koju volimo..

i ne, nisam neki new age ludjak, i ja pojedem svasta. samo sam puno umjerenija u mnogim stvarima no sto sma bila prije upoznavanja e brojeva
    Zadnji uredio La_LuNa : 01-09-2008 u 02:33
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jel se ovo odnosi i na obicnu colu?znam da sam negdje davno procitala da je ta cc zero zapravo puno nezdravija od obicne...
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim da u obicnoj koli nema aspartama niti saharina, no ima raznoraznih drugih aditiva. prouci etiketu i onda usporedi e brojeve s onim gore sto sam ti linkala. ako aditivi nisu oznaceni slovom e i brojem, oda im je naveden pun naziv, nedajte se zbuniti i misliti da nesto nema tih aditiva samo ako na ambalazi ne vidite e broj. u kokakoli ih sigurno ima, kao i velikoj vecini svih ostalih sokova - aditivi za boju, okus, kiselost, blabla. smao sto posto prirodni sokovi ih ne bi smjeli imati.

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    crap
    isprike na tome što sam samo laički htio predočiti ono o čemu pričam...

dakle, moja referenca se je odnosila na umjetna sladila.

31 days registered

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    E66, Galaxy S
    Operater
    t-mobile (team)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jbt, skoro nikad ne pijem kolu osim ak bas moram, kad sam vani s autom... em sam jos vise zedan od nje em mi se zgadila kad sam cuo da je zelene boje prije nego ju oboje u finu karamel boju... radje popijem cappy naranca ak vec moram pit sok... a sto se tice stetnosti, tak i tak svi od neceg moramo umrijeti... bolje umrijeti od neceg neg umrjeti od niceg...

i niko se nije sjetio da je kad si zedan najbolje popit hladnu pivu (ne jako mrzlu da ne ode grlo )... nemogu vjerovat

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    420 kcal/l (obična) je trebalo svesti na 4 kcal/l (zero). Naravno da ne ide tek tako, odnosno, trebalo je 106 g/l šećera zamijeniti s 0 grama šećera a da se okus ne izgubi previše. Kemija radi svašta, pa je ionako bolesnu, kancerogenu, radioaktivnu kolu učinila još gorom.
    Slijedeći korak je alkemija tipa, Isus je pretvorio vodu u vino, a onda je Chuck Norris pretvorio vino u pivo.....nastavite niz.........

4umas4life Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne pijem kolu. fuj.
    tears stream down your face when you lose something you cannot replace...

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SE K550i
    Operater
    091
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a sto je sa fantom i spriteom. puno ljudi vise vole to nego koka kolu. da li su i oni opasni kao koka? inace, bolje piti koka kolu nego neku kolu za 5, 6kn za 2l, tko zna sta sve stavljaju u takvo pice a tako je jeftino.
    Dinamo rules!!!

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao halek Pregledaj post
    a sto je sa fantom i spriteom. puno ljudi vise vole to nego koka kolu. da li su i oni opasni kao koka? inace, bolje piti koka kolu nego neku kolu za 5, 6kn za 2l, tko zna sta sve stavljaju u takvo pice a tako je jeftino.
    SVA pica, izuzev sto posto prirodnih sokova, cajeva i vode imaju raznorazne aditive. koliko su stetni mozes saznati ako aditive s etikete proucis, tj pogledas objasnjenje za iste na onom gore linku koji sam postala. nisu svi jednako stetni.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Točnije, sva konfekcionirana pića, pa i ona na kojima piše 100% prirodno.
    Jedino za koje možeš bit sigurna da nema aditiva, je ono što sama iscjediš, zar ne?

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile Pregledaj post
    Točnije, sva konfekcionirana pića, pa i ona na kojima piše 100% prirodno.
    Jedino za koje možeš bit sigurna da nema aditiva, je ono što sama iscjediš, zar ne?
    tocno, samo sto nisam htjela napisati tim rijecima da me ne razapnu i proglase ludom naravno da i u onim picima na kojima pise "100% prirodno" ima aditiva za ocuvanje okusa, kiselosti, blabla, tocnije konzervansa, u protivnome bi im rok trajanja bio.. jako mali sto je, naravno, neisplativo.

ako cemo do krajnosti ici u rasclanjivanje, onda niti svaki nasom rukom iscjedjenji sok nije skroz pšrirodan, jer nikada ne znamo kakvim je sredstvima plod sprican i tretiran, je li gmo ili nije.

u danjasnje vrijeme neizbjezno je konzumirati hranu koja sadrzi hrpu aditiva. ne pokusavam reci da bismo se trebali vratit u kameno doba i sami uzgajati ofce i krumpire. samo vam pokusavam skrenuti paznju na stetnost vecine aditiva. pijte, zderite stogod vam volja. ali prvo se obrazujte. to vam je isto kao i s cigaretama, znamo da su stetne, znamo ceg sve ima u njima, ali ih pusimo.
    znajte da je velika vecina aditiva stetna, saznajte sto vam mogu ucitniti i onda ih konzumirajte.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma reko sam ja davno da nisu Amiši baš tako ludi

A gle, barem 80% populacije (pretpostavka bazirana na Gausovoj krivulji ) , natpis tipa "100% prirodno" i slične pizdarije prilično dobro "puši", pa nije zgorega za svaki slučaj napomenuti.

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nemoras mi nista pricati.. pucanstvo je prilicno poglupo. obzirom da radim u vrticu, pocetkom godine bio je pokusaj uvodjenja zdrave hrane u prehranu klinaca (sto je jedino ucinkovito - od malih nogu ih privikavati na lecu, slanutak, blabla). e, to je bio cirkus - djeca cak nit nisu toliko protestirala (vide tetu koja se teli "mmmmm, sto je ovo fiiiiiinooooo", kikacima smo mi modeli, da drek pojedemo i oni bi), nego su roditelji ti koji su stvorili cirkus. naravno. jer lakse je mami isterst fini mini juhu u salicu nego svom potomku nakuhavat zdravu hranu mda. a onda ce se cudom cudit kad joj istom tom potomku dijagnosticiraju adhd..

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    SE: C905, P1i
    Operater
    098, 091
    Bodovi
    14.525
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.525, Nivo: 29
    Bodovi: 14.525, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    tocno, samo sto nisam htjela napisati tim rijecima da me ne razapnu i proglase ludom naravno da i u onim picima na kojima pise "100% prirodno" ima aditiva za ocuvanje okusa, kiselosti, blabla, tocnije konzervansa, u protivnome bi im rok trajanja bio.. jako mali sto je, naravno, neisplativo.

ako cemo do krajnosti ici u rasclanjivanje, onda niti svaki nasom rukom iscjedjenji sok nije skroz pšrirodan, jer nikada ne znamo kakvim je sredstvima plod sprican i tretiran, je li gmo ili nije.

u danjasnje vrijeme neizbjezno je konzumirati hranu koja sadrzi hrpu aditiva. ne pokusavam reci da bismo se trebali vratit u kameno doba i sami uzgajati ofce i krumpire. samo vam pokusavam skrenuti paznju na stetnost vecine aditiva. pijte, zderite stogod vam volja. ali prvo se obrazujte. to vam je isto kao i s cigaretama, znamo da su stetne, znamo ceg sve ima u njima, ali ih pusimo.
    znajte da je velika vecina aditiva stetna, saznajte sto vam mogu ucitniti i onda ih konzumirajte.

Svi aditivi za očuvanje okusa i nisu nužno poblematični jer ih je dio i normalo prisutan u ovom slučaju voću eventualno povrću.
    banalno ali, npr. Na svim sokovima uglavnom piše "obogačeno vitaminom C" (askorbinska kiselina). Nijedan proizvođač se ne brine za količinu vitamina C u našem organizmu, več njega zanimaju antioksidativa svojstva u ovom slučaju askorbinske kiseline što održava svojstvenu boju proizvoda, sprječava posmeđivanje.

S mojeg stajališta su najvažnije količine, jer gotovo svaki sastojak pojedinog prehrambenog proizvoda može biti štetan u prevelikim količinama.
    www.karate-nedelisce.hr

"Zaklela se zemlja raju da se sve tajne (laži) doznaju"

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.178, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma ljudi, pijte kolu, pivo, pushite travu, cigare, nemojte se kemijati (onde prestanete biti ista osoba)... Sve to je normalno.. nitko nije umro od umjerenosti... Sve moze ubiti... pa makar to bilo i cist prirodno... A nitko nece ziviti zauvijek i kao sto je vec netko rekao... bolje umrijeti od necega, nego od nicega, jer kakav je smisao ako nisi nikad uzivao u nekim stvarima, a svakako ces umrijeti i popapat ce te crvici kao i toga koji je sve to radio...

Ja iskreno volim aktivan nacin zivota (teretana, bicikl - 50km/dan), al eto pusim, jer onak fora mi je... pijem pivo, nepijem kolu... jaaaaako rijetko skurim nesto... i trudim se da uzivam... jer sta mi znaci ako cu na samrti ili kad budem stariji zaliti sto nisam neke stvari probao...
    "...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao _Maniac_ Pregledaj post
    Ja iskreno volim aktivan nacin zivota (teretana, bicikl - 50km/dan), al eto pusim, jer onak fora mi je... pijem pivo,
    To ti je genijalna kombinacija, za 10 godina ćeš bit spreman za kombinaciju struje i vode.

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao _Maniac_ Pregledaj post
    Ma ljudi, pijte kolu, pivo, pushite travu, cigare, nemojte se kemijati (onde prestanete biti ista osoba)... Sve to je normalno.. nitko nije umro od umjerenosti... Sve moze ubiti... pa makar to bilo i cist prirodno... A nitko nece ziviti zauvijek i kao sto je vec netko rekao... bolje umrijeti od necega, nego od nicega, jer kakav je smisao ako nisi nikad uzivao u nekim stvarima, a svakako ces umrijeti i popapat ce te crvici kao i toga koji je sve to radio...

Ja iskreno volim aktivan nacin zivota (teretana, bicikl - 50km/dan), al eto pusim, jer onak fora mi je... pijem pivo, nepijem kolu... jaaaaako rijetko skurim nesto... i trudim se da uzivam... jer sta mi znaci ako cu na samrti ili kad budem stariji zaliti sto nisam neke stvari probao...
    ajmo boldano redom - kemija je danas prisutna u gotovo svim prehrambenim proizvodima. svi se kemijamo, htjeli mi to ili ne. kemija nije rezervirana jedino i iskljucivo za drogu i lijekove.
    umjerenost - to je ono sto i ja zagovaram. ne povecavamo si sanse za razorenu jetru i ine bolestine s casom, dvije tri kole na nekoj festi. ali osobno poznajem ljude koji kolu piju svakodnevno. na faksu sam imala frendicu koja je doslovno bila ovisnik o koli - ljudi kad ujutro ustanu odu pisat, umit se, oprat zube. ona je, cim bi otvorila oci, posezala za kolom. ukoliko je nema doma, jos bi u papucama trcala u ducan po kolu. takvi ljudi imaju vecu sansu za cirozu jetre od kronicnog alkoholicara. go figure.
    a sto se tice samrti.. a bogati, jel ti bitnije da krepas ko deda, okruzen unucima, znajuci da si imao dug zivot ispunjen ljubavlju, da si podigao familiju iako je to zahtjevalo zdraviji zivot i nekakvu brigu o onome sto trpas u sebe; ili ti je bitnije da si mislis "uuuuu, al sam se izivio, zder'o sam ko svinjce, pijancevao sam, napusavao se i rekreativno rokao.. sta sad sto krepavam u 35-oj, ja sam zivijo k'o car"
    oke, dosta vas je mladje od mene i ne razmislja na takav nacin, pa ispadam k'o stara cangrizava baba.. ali sve sto kazem stoji! nitko od nas nece postati mladji, tijelo ce sve teze i teze podnositi sranja koja utrpavamo u njega. problem s ovim zlim crvenim aditivima jest sto oni konstantnom konzumacijom djeluju steteno na duge staze i sto ljudi krajnje posljedice ne povezuju s njima. a u svakodnevnoj prehrani ih ima sve vise i vise. tako npr. sve mladji i mladji ljudi postaju zrtve mozdanih udara, mladi bracni parovi koji su poptuno zdravi i reproduktivni imaju problema sa zacecem, broj spontanih pobacaja, posebice kod prvih trudnoca rapidno raste, kao nazalost i broj spontanih u drugom, pa i trecem tromjesecju trudnoce; prebrojite malo koliko ljudi oko vas je alergicno na neki drek - i ono sto je najzanimljivije, ljudima se alergije javljaju "same od sebe" u 30-im godinama zivota.. i onda se svi pitaju "pa kako, od cega?" i nikome ne padne na pamet da je kriva prehrana. a jest!

umjerenost u svemu i izbjegavanje onih najstetnijih aditiva (s aspartamom na celu!). plus preseljenje u skandinavske zemlje - oni su jedini koji su poprilican broj stetnih aditiva zabranili

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zapravo, nakon svega pročitanog, u buduće pijem coctu i sok od jabuke...
    a i žestice ću morati piti "čiste", bez coca-cole...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bla bla bla, a jel itko isprobao kolu na jedan od ovih načina?
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @luna - a naravno da nemislim umrijeti u 35g... bar do 50-60g... taman dosta...

@drug - haha... a sta mi fali ovako... taman ono sto se s necim unistavam, sa drugim to popravljam i opet sam na normalo
    "...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    9. Voda - prisutna u mnogo drugih proizvoda, iznimno opasna za zdravlje.
    Ovisi s kojeg nuklearnog odlagališta su uzeli vodu...
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    jbate.

šta nisi Sljaka ovo stavio jučer do 16h.

da sam prvi post pročitao na vrijeme, sinoć bi pio samo čisti Jack Daniel's.
    a ja lagano dotočio Coca-Cole, da ne bude baš gorko.

Ali mislim da je Jack-e ubio sve te bacile koji se nalaze u Coca-Coli...

Pa mislim da je onda to kombinacija: Jackie + Coca-Cola zdravija od same Coca-Cole...
    Srami se! Uništavati Jack sa colom...
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kolu ionako ne pijem često.. dođe mi onako jedanput mjesečno da popijem čašu kole al to je to
    mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Coca-cola i W200
    By CandyMAN in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 97
    Posljednji post: 08-06-2007, 10:04
  2. zasto ROM na PPC-u to zapravo nije
    By rospaya in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 20-12-2006, 14:03
  3. sto je to zapravo flex?