520 kvadratna metra platna, 11.600 wati na 42 zvucnika i treci red od vrha pruzili bi bilo kojem filmu vrhunski ugodjaj. Uz sve to, udobne stolice i live najava za film, te osjecaj da ste nasli kartu u novom terminu na koji ste slucajno nabasali, dok je mjesec dana unaprijed sve vec rezervisano, podizu eg... ovaj, uzitaksvakog gledaoca koji se nasao tu u predvidjeno vrijeme filma, a jedan od tih sam bio i ja.
Uglavnom, iskustvo je odlicno, ja sam, iako sam bio u trecem redu s' vrha, i dalje micao glavu lijevo-desno, da vidim citave panorame grada, koje su prilicno visoke rezolucije, tolike da sam, dok se prikazuje panorama Hong Konga (ili cega vec), vidio normalno auta dole kako idu ulicom, dok u obicnom kinu ni a od auta.
Cijeli Dark Knight nije sniman IMAX tehnikom, kako pise i u trivii za film, ali su scene koje jesu jednostavno odlicne:
Evo i samog kina, kako izgleda; cijela zgrada - jedna sala za projekciju.Christopher Nolan shot part of the film in the IMAX format. Nolan had wanted to shoot in IMAX for 15 years, and even now wishes he could have shot the entire film in IMAX, as he felt "if you could take an IMAX camera to Mt. Everest or outer space, you could use it in a feature movie." Nolan shot in IMAX four major action sequences and quiet dramatic scenes which he thought would be visually fascinating.
![]()

Odgovori uz citat
svakog gledaoca koji se nasao tu u predvidjeno vrijeme filma, a jedan od tih sam bio i ja.
Some kind of pokemon stuff, blah..
). Edward Norton mi je skroz mlak u ovoj ulozi i kao da se nije previše našao u njoj. Jessica Biel je tu samo zbog ženskog lika, a Paul Giamatti standardan.
a vrhunac filma mi je bio "iznenadni" dolazak skinera. dobro da se nije pojavila nestala sestra, davno izgubljeni scullyjin sin i pčele ubojice. e da, i pušač 
-/10

Bookmarks