nije mi dobro, napila se sinoć![]()
Jutro....
Ico pa nisam lud da se rano dižem![]()
![]()
nije mi dobro, napila se sinoć![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
@mala,
Presijeci jednom ljutom.
Kavom, jel.
Ili sto bi rekli, sto pijes kad ti skodi?
@bbbrljo,
Znaci ides izbijat neki stari tattoo?![]()
Ajm bek...
pozdrav svima...
došao iz grada.
sad odo učiti, a neda mi se...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pozdrav narode
Vratio se s mora prekjuče... Bilo je odlično, ako izuzmemo 2 manje nezgode - slomio sam prednji zub i dobio herpes
Zub već popravljen, a herpes uspješno zarasta zahvaljujući Compeedu
Luna, ipak sam bio u Valbandonu, kao i prošli put, dakle cijelo vrijeme sam bio u zabludi da sam u Puntiželi
Malo sam razočaran noćnim životom tog kraja. Naravno, svako veče je bilo opijanje uz plažu, meeting new ppl itd., ali je clubbing na niskom nivou. U petak sam izašao u nekakav club Uljanik u Puli![]()
Da nije bilo stranaca (i strankinja naravno) klub bi bio potpuno prazan... A i ružan je, a nisam ni znao da je petak 'rockanje'
Sve u svemu, ne žalim se
Najgore što sad trebam početi učiti za ostali mi ispit
Kako ste vi svi, šta ima novo?
Україна
evo mene s posla, što dalje???? booo
Potpis, u Puli nemaš di izaći osim po bircevima aka kvazi-diskačima gdje za 100 kn nemožeš sebi platit cugu, a kamoli kolegi/ici. Turistima to sigurno ne odgovara, a ako tu živiš i imaš nekakvu ekipu onda je stanje podnošljivo jer ti je svejedno di izađeš. Uljanik je ružan, ali ima tradiciju za nas domaćeInače da si bio u četvrtak ili subotu, vjerujem da bi popiz* u gužvi
ps. mislim da ću morati tražit posao nakon diplome, faks mi ide u stečaj, niš od onih +2 godinepsmtr odo u fizikalce
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
U sred dana smo šetali po Puli, a 'cajke' (što bi vi rekli) trešte iz neke birtije... Sve curice po Fažani na telefonima ih takođe puštaju.
Україна
Moguće, ovdje je sve mogućeA ovu današnju mladež ne mogu komentirati pošto ih ne razumijem i ne ulazim u detalje da ih shvatim
Uf ćevapi mmm :luk: odo provarit ove kalorije pa na volibol zgazit neke dečke koji misle da znaju igrati..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ah, valbandon..
true, nema se di za izaci, tuzno je da se stanje uopce nije promijenilo od '99.. (tj, je, ali na gore - nema vise niti aquariusa u medulinu, tada je barem on egzistirao)
zato smo se mi skompali s domacim deckima i nikad nije bilo dosadno![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
God no, nije ni nama bilo dosadno, ali da je malo bolji noćni život bilo bi još bolje.
Ugodno sam iznenađen činjenicom da Pula ima Mek, pojeo sam Olimpijski meni
Anyway, upravo sam se ošišao i apdejtovao telefon na najnoviju 8.30 verziju sw... jupiiiii
Україна
došao doma s kave, u grad na pivu pa na posao . . .
puno kretanja, pretvorit ću se u svoju sjenu . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Zdravo drugovi i drugarice.......Đe ste u kuferu....![]()
LOL, ma najbitnije je da ti imaš zadnju verziju softa na mobu Points...ona zelena jednostavno nije dovoljno živopisna sa starim verzijama softveraHehehe
Ja došao sa posla...neproduktivan dan totalno...kupio novih 50 DVD-ova pa idem još pržit...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
T-Maco
Ovo mi je prvi put da sam ga apdejtovao, sa 4.53 na 8.30![]()
Україна
Uh, pa to će onda blještat na sve strane
Očekujemo slike u odgovarajuću dretvu![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
višedretvenost sucks, odoh na pivu..
@xlr - fizikalac, a?![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
gledam si dealove za putovanja za novu godinu... cancun ili rio :/
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Upravo se vratio s plaze, gladan sam ko vuk, jedva cekam klopicu.
PREDATOR
al je ljepši
aa ja sam svudačas me vidiš, čas ne vidiš
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks