otvori nesto vezano uz zdravstvo ,to sigurno nece propast![]()
Otvoris kafic.
Samo neka bude internet-biljar-cafe house ili neki tematski kafic vezan uz tvoju struku. Koliko se sjecam ti si imao posla sa gradjevinom, pa bih mogao otvoriti kafic za gradjevinarce i baustelu. Svaki dan stavis neke nove novine vezane uz gradjevinu, poslovni vjesnik itd...
![]()
otvori nesto vezano uz zdravstvo ,to sigurno nece propast![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
hehe, strašna ideja![]()
to bi mi i ovak bilo sastrane, ja već imam dobar prihod od nečeg drugog
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
..i zaboravih dodati, na onakvo uredjenje interijera treba jos i odgovarajuca glazba, dakle iz zvucnika mora trestati "armaturu cupas iz temelja sreceeeeee"
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
e sad si cijeli plan sprcala, ajme majko
bježi u sarajevo i ti da te ne optuže![]()
vot? pa to je prigodna glazba! moras se prilagoditi svojoj klijenteli.. a tvoja klijentela ziher ne bu slusala mocarta![]()
jašta da budu mocarta![]()
Znas kako bi to sve dobro ispalo?!1
Pogledaj ovaj video: http://www.youtube.com/watch?v=e8w98WZ_pcw (koliko se sjecam postoji jos bolji video, ali on nije primjeren za ovaj forum)
Sad reci da ti se ideja ne svidja?![]()
najbolje da nedajes u najam prostor vec da u njemu iza venecijanera u mraku krivotvoris lovu.... i onda odes u Don Corleone disko koji je tu spomenut i razbijes im svaku vecer tu lovu falsificiranu. Oni ce mlo po malo otkrivati manjak, propasti, zatvoriti... A ti ces onda uletiti s pravom lovom jer si falsificiranu vec negdje drugdje izrazbijajo i zamijenio i uzet ces u najam disko i jos otvoriti slasticarnu, i tako neces biti samo siptar nego siptar s diskom ahahhahahahaahahah
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Bookmarks