dobro jutro . . .![]()
Dobro jutro![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
dobro jutro . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
evo dosao iz buja jer sam promjenio srednju školu.....ici cu u ekonomsku školu....jbt boli me glava od sve te silne papirologije.....sad idem igrat cod2........
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
ja brlju vidjela i na zrćeku![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Necu vise u grad... Svaki Bozji dan slupam kroz jutro po 200-300 kunića,a nista opipljivo...![]()
Nisam nikoga poznatoga vidio na Zrću...očito su se svi skrivali po grmlju![]()
Evo mene, ali sa igrališta- odigrali turnir, ubio se.
Vidim da mi se pojavljuje ono crveno podcrtavanje tu u brzom odgovoru (ono ko u wordu, ako se ne isključi). Jel još nekome?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
To ti je do tvog Firefoxa.
Iskljucis to negdje u postavkama.
A, da- sad sam to promijenio.
Ali mi je čudo kako se to samo postavilo, i još par stvari mi je automatski promijenio.
A nikog mi nije bilo doma.
A, dobro- nema veze.
Hvala, ravilov.
Eo mene u chataonici, ja lipo u krevetu lezim i listam forume na laptopu, a kompjuter pusta muziku![]()
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
dobio novo crno kuciste za mob... sad cu da ga obatalim![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Eto, ni ja se nisam javio, ali to je zato sto nisam ni bio na Zrcu.![]()
o, lijepi pozdrav brljo...
evo, malo ubijam vrijeme. trebam do videoteke da vratim film, a ne da mi se ići...
danas mi je dan za ljenčarenje...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Vidim, ovdje ništa novo, sve po starom...
odo lagano spavat...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nda. 10 znakova
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
katastrfa... sjebo sam keypad dok sam mjenjo kuciste na mobu...
koji looool!
vracam se busom iz grada i skuzim te macu! i sto ce napredna tehnoloska celjad nego se prvo smsatstanicu prije no sto trebam sic mi se upalila lampica u glavi
da se ustanem i odem do covjeka
yebo tehnologiju
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
a jebi ga... ja sam razbio displey pa kad sam mjenjo displey narucio i novo kuciste jer je osteceno bilo dosta i eto sjebo sam tipkovnicu.. neki brojevi nerade i tipke za menu .. .all full mi je kul ovo crno kuciste![]()
eh upravo sam slomio slucajno i drugi displey...koji baksuz moram sad narucit i displey i keypad... katastrofa
![]()
covjece, pa kakve ti prste imas?! kako si pobogu opet skrsio ekran?
Bookmarks