A hvala bogu da su se pokrenuli na bolje sa tim kamerama....Već bi bilo i vrijeme.Doduše malo čudan (meni) dizajn...Totalno nekako odskače od nekakvog Motorolinog stylinga,zar ne?
evo nekih specifikacija...
nadovezujem se da ima govora o kameri od 8 mpx, autofocus, nikon chip i carl zeiss leće... e sad, koliko o tome, vidjet ćemo...
- Quad-band GSM/GPRS/EDGE
- Tri-band UMTS/HSDPA/HSUPA (850MHz/1900MHz/2100MHz)
- 7.2Mbps HSDPA, 1.8Mbps HSUPA
- 1130mAh battery
- 2.8″ QVGA 240 x 320 screen
- Wi-Fi b/g
- Qualcomm 7201A chipset
- Windows Mobile 6.1 Professional
evo vam izvori.
http://www.boygeniusreport.com/2008/...terpart-atila/
Također, našao sam i link o novom konceptu motorolinih telefona, ali link mi ne radi i neću ga postavljati.u svakom slučaju, razr serija je prošlost.
Eto, pa komentirajte...
Poštovanje, GoGs
A hvala bogu da su se pokrenuli na bolje sa tim kamerama....Već bi bilo i vrijeme.Doduše malo čudan (meni) dizajn...Totalno nekako odskače od nekakvog Motorolinog stylinga,zar ne?
dizajn mi bas i nije legao,ali specifikacije su razorne.valjda ce to jednom u prodaju!
mozda kad se pojavi jos slika...ili daj boze uzivo!
To bi možda bio skok za motorolu,ali s obzirom na konkurenciju mislim da bi bilo očekivano.
Samo da se već jednom to i dogodi.
On pomalo liči na iPhone, ali ipak nije tako dobar design. Nekako je prebucmast
Ipak, nadam se da će Motorola povratiti svoju staru slavu u ostatku svijeta. (ako niste znali Motorola je Nr. 1 u Americi, dok je Nokia npr. tek na 5 mjestu po prodanim uređajima)
kad pogledam N96 i ovu motorolu, definitivno bi uzeo motorolu. toliko o dizajnu... meni recimo nokia uopće nema dizajnerski nastrojene uređaje... funkcionalnost i specifikacije ok, ali dizajn čista nula...
po meni ova motorola izgleda vrlo elegantno... i pazite, kažete da je malo bucmast? koliko iphone ima jaku kameru? ova je 8mpx! autofocus i možda i xenon. plus, pogledajte da je tu wifi, HSUPA i ostalo... pobogu, jel je mogao biti "mršaviji"? pitam se...![]()
Nema zamjerke na mob ali mislim da je mogao biti i veći ekran,ima dosta neiskorištenog prostora
Sviđa mi se, nije loše, malo po oblinama vuče na PEBL seriju ali specifikacije su "svemirske". Možda jača baterija(oko 1500mAh) za razliku od ove koja se nudi uz uređaj.
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
katastrofa ekran za današnje pojmove+još je i 2.8inaca na tu rezu..loše..
loša baterija...
po ovome šta vidim,ni blizu elegantan kao iphone...
možda za motoroline korisnike ovo izgleda tako kako si ti to opisao
rezolucija na ovome ekranu nikako nejde uz ostale specifikacije ( mda compact ima identične dimenzije i razlučivost) upravo sada kada svi prelaze polako na VGA, potez ovakvkog tipa na uređaju koji bi trebao podići popularnost proizvođaću ja ne shvačam (pod pretpostavkom da su specifikacije uopće točne).
angels might have been eaten.
Specifikacije su stvarno dobre (ako budu takve), ali dizajn mi se nikako ne svida. To mi je jedan od ruznijih mobitela koje sam vidio.
PREDATOR
s obzirom na 3,5 inča kod iPhonea,ovih 2,8 inča kod Motorole jeste malo,ali korisnici Motorole dosada nisu mogli uzivati u ovako velikoj rezoluciji pa ce vecini i ovo biti dovoljno.
u ovako velikoj rezoluciji??pa ta reza je skoro na svakom fonu danas,ukljucujuci i motoroline...
koliko je upitno jesu li specifikacije točne, toliko je upitno koja je veličina ekrana ovog uređaja. sve je zasad rekla - kazala. vidjet ćemo.
a što se tiče dizajna, o ukusima se ne raspravlja, zar ne?
Što se tiče veličine... Meni je recimo veličina jako bitna. imam mobitel 24 sata na dan pored sebe, stalno tipkam po njemu i stalno mi je u džepu. mini ciglu ja nikako ne želim imati u džepu.
iskreno, ako ikad i izađe, vjerujem da neće biti u mojoj kolekciji. po tom pitanju bi radije odabrao ZN5.
Poštovanje, GoGs
Bookmarks