loše dosta, francuzi imaju omoyera...
ruku na srce, bili su dosta bolje, a imali su i suce, a suci kreteni dozla boga
ma nije mi uopce zbog tog poraza! obzirom da je to jedna francuska i da smo igrali bez balica i metlicica drugo poluvrijeme, rezultat je super! i smatram da je realan. ali ne razumijem i nikada mi nece biti jasno cemu tako ocito pristrano sudjenje i pomaganje francuzima u jednoj nevaznoj utakmici? (nije da bi to sve bilo opravdano da je utakmica vazna, isticem njenu nevaznost samo da docaram besmislenost)
zasto je metlicic kaznjen a prekrsaj je bio na njemu?
zasto njima nije svirana masa prekrsaja?
zasto na kraju nije svirao obranu iz prostora? onak, gubili smo 4 razlike, jedan gol iz penala ne bi nista promijenio..
but no.
mi smo 'rvati.
krepajmo.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
loše dosta, francuzi imaju omoyera...
ruku na srce, bili su dosta bolje, a imali su i suce, a suci kreteni dozla boga
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Jbg sad...Suci su previse gazili po nama... Metličić je trebao odigrat cijelu utakmicu,al po citanju s njegovih usana kad su mu dali crveni karton,jasno se je vidjelo kako mu je Pero reko: "Ovo ti je drugi put..." sto bi znacilo da je netko nekome nesto ostao duzan... Nema veze... Idemo mi dalje i ovako... Metličić i onih 20minuta sta je igrao,nije bas najsjajnije odigrao,pa se je nakon njegovog iskljucenja primjetio pomak,i to na bolje (nazalost)...
Todorović treći...![]()
ma ja uopce nemam zamjerke na utakmicu kao takvu, dobra je bila, nasi su se dobro drzali. i igra je bila na nivou.
ja samo pizdim na sudjenje. ne u smislu "e, da nam nisu iskljucili peru, dobili bismo ih" vec u smislu "yebemti, pa nemo's biti toliko ocito pristran! pa taman da su im babe skupa s francuskim babama ofce pasle"
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ma pusti ti rukometaše, oporavit će se oni , al koji krc je sa našim košarkašima?
Gubimo s 15 razlike!
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Eh mi uvijek najviše pizdimo na rukometnim utakmicama, a kraju (kad popuste apaurini) zaključimo kako je to glup sport s nedefiniranim dvosmislenim pravilima oko prekršaja tako da možeš suditi i simo i tamoJedino nedvojbeno u cijeloj toj priči je da se frižider ispraznio i da treba opet u špežu
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
kak to mislis koji k?
pa igramo s argentinom. bilo je za ocekivati..
oke, ajd, ne bas sad 20 razlike![]()
Ude, legendo, svaka čast !!!
Unio si novu nadu našim bijednim sportašima
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
nisu nasi sportasi bijedni!
bijedna nam je drzava koja u njih uoce ne ulaze i ne omogucuje im napredak.
svaka cast!
Kapa dolje rukometašima i Aliloviću
Al su i sretni nema šta, nadam se da nisu svu sreću danas i ispucali![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Za Ivana! Idemo do kraja
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Svaka cast repki, napokon su i danci pali![]()
Pojelo mi zivaca i zivaca...
Alilović,Šprem i Džomba po meni spasili stvar...
..a ja sam radila i nisam mogla gledat tekmu.. izgrizla nokte cekajuci da mi se javi rezultat.. obzirom na jutarnje poraze bilo me frka.. al dobro je! cula sam da su opet suci yebali macku mater! gamad potplacena!
sto se kosarke tice, stvar je savim relana.. vec je i to sto smo prosli skupinu velik napredak!
za vaterpoliste mi je zao.. nisam gledala igru pa ne mogu reci je li poraz zasluzen ili ne, no svakako vrijede vise od ovoga sto su postigli..
kad je polufinale? u petak? u kolko sati? psmtr, radim popodne![]()
12 hkad je polufinale? u petak? u kolko sati? psmtr, radim popodne
Vaterpolisti su me jako razočarali. Kad je komentator počeo hvalit našu repku ko bogove, znao sam da ćemo izgubiti pa sam ugasil telku.
nda..
zar nitko ne prati olimpijadu? ili se prate samo "poznate face" poput rukometasa?
nitko da bi skomentiro martinu danas.. sram vas bilo, velki 'rvatisvaka se medalja slavi
![]()
...evo čestitke i za treću našu osvojenu medalju.
Moram biti iskren imam bojkot igara, protest protiv kine i njihovog djelovanja prema Tibetu. Da ne idem out teme.
Nego pogledao sam 100 metara i 200 metare, sprinterske discipline i što se mene tiče to bi bilo to. Svaka čast Usain Bolt-onu lik je raketa. Eventualno još pogledam finale Blanku i naravno medalja za nju, rukometaše i sve koji nisu još nastupili.
Ispričavam se- Martina je zaslužila više.
Iskrene čestitke!![]()
Ja sam gledao borbu sa onom Brazilkom. Ne pratim baš "tekvando", rijetko kad sam gledao- ove skaču, vrište, reže jedna na drugu- ali je ok.
Uglavnom, gledao sam samo tu borbu za polufinale i bilo je fora kako je Martina iznenadila i u prvoj sekundi razbila Brazilku
A nisam stigo pogledati polufinale.
Normalno da se svaka slavi, pa i imamo ih, ono, 5-6 (možda 7), kaj ne?
EDIT: Čim Luna priprijeti- svi se javljaju![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
kad smo kod bolta, nesto nevjerojatno..
frajer je komotno, da nije usporavao, mogao istrcati 100m za 9.50.. nevjerojatna lakoca i nadljudska explozivnost.. nazalost, prvo sto pada na um je doping, prva asocijacija mi je marion jones.. koliko god da nas takvi podvizi obraduju, uvijek cemo donekle sumnjati u njih..
cist nije sigurno. pod time mislim da je kljukan, kao i svi ostali, raznim kemijskim supstancama, dodacima, blabla. upitno je samo jesu li te supstance dopustene, i jos jedna stvar - ne zaboravimo da je doping uvijek korak ispred dopinskih kontrola..
nije li za plac ili smijeh (odaberite sami) podatak da 80% plivaca ima astmu? i to samo zato sto, ukoliko je imaju, efedrin je dopusten. ukoliko nemaju, efedrin se smatra dopingom..
znam da se naveliko govorka o genetskom dopingu, no nisam proucavala detaljnije o istome.
Isao sam u skolu sa Martinom, samo jos uvijek ne mogu skuziti dal ju poznajem ili ne...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Rukometasi su me razocarali. Nikako zabit gol,Mirko nis nije obranio,Loserta ostavio onaj blento na klupi,a ovaj i dalje pusi golove,Lackovic nece da puca,pivoti kao da ne postoje,a da nije malog Horvata bilo popusili bi i vise. Sedmerci ajme majko,prodaju nam cepeline ko balavcima,a da im je igrac koji je igrao flaster na Balića bio u obrani,ne bi im ni gola dali,baliĆ je u zadnje vrijeme samo ime i nista vise...... Morao sam se ispraznit... Katastrofa...
Cestitke Martini,a naravno i Sandri koja je ubrala broncu prije pol sata...
Sta je sa onim sta vesla? Stjepan???
opet čestitam na četvrtoj osvojenoj medalji, ma bravo....
ali se opet vračam na sprintere i jamajčane 4x100m nemam komentara, rakete. Sad sam napaljen tako da se idem spremati za OI u Londonu, mada ću imati 30kuka, no dobro...![]()
Bookmarks