AHA, to je nešto sasvim drugo
Oprosti što sam krivo napisao.
Kakvo je ovo tepanje- mileni![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ajde, onda dobro![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sudjelujem u slaganju tuluma i lagano pizdim.
Klet je u pripizdini, u stanju da tam ne bi ni pišal, nema vode, struje... Još treba kosit travu 2 m visine i najljepše je kaj se ne možemo dogovorit oko cuge.
Na rubu sam da ne dođem na tulum i da si lijepo doma uzmem par litri pive i pijuckam uz neki film.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Dobro se sjećaš.....kada je bio tulum vrlo rado sam se odazvao na njega...došao, napio se, najeo, podružio i pravac doma...![]()
Strašno!!
Spremaju tulum pa se još svađaju oko cuge.
Kome šta odgovara neka si donese a pivo glavni temeljac i ćao.
Znam dok sam sudjelovao u spremanju tuluma osnova je bila 2 do 4 gajbe pivkana, 4-6 litara vina (uglavnoga uz kolu > bambus za koke), žeste bar jedna šljiva za komirane i votke kao i wiskija litru. Za cc dvadesetak i malo višeosoba sumljiva morala.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ne ne...recite NE alkoholu![]()
By the way....idem se cugnuti malo vodke![]()
da da...kako da ne...ja ne pijem a niti ne ločem![]()
Ajde nejdem više u detalje...preumoran sam
Neki ljudi jednostavno ne mogu svatiti da se netko može zezati i pisati gluposti a istovremeno pametan kada to situacija zahtjeva...nego sude po prvom dojmu...e pa neka sada vide da su u krivu....
To nije išlo tebe Judge![]()
Eto i mene, ja sam od nedavno skoro stalno u četari.
Samo se nekad skrivam- "iza ćoška".![]()
Oni su kao pametniji pa im se neda tu biti...a ovo je fakat dio za zezanciju, opuštanje i čeifanje
Stogaza nas dva
A sada ja idem pred tv i nešto jest...
Živio ti meni Judge 100 godina i ja ti došel na sprovod
Noć...![]()
E, jesi škrt.
"Samo za vas dvoje"
cc
A dobro...![]()
Onda dobro
Trebaju napraviti taj smiley sa 3 smajlica s pivom koji se "kucaju"
![]()
ovo je islo mene, jel gogi?
ajmo ovak. ovo je cetaona. tu je oftopik i zajebancija, naravno, uz odredjene granice koje su vrijedjanje, oglasavanje bilokakve vrste te spam.
izvan cetaone nema oftopika, a zajebancija mora biti odmjerena. tu spada i kafe! za teme u kafeu vrijede drugacija pravila od ovih u cetaoni, i svaki post koji prelazi ta pravila biti ce brisan, po potrebi i sankcioniran.
dec ol. liv long end prosper.
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ruka pravde? oke, kaj si onda ti? il je nick samo sminke poradi?
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks