"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
A dobro,netreba kritizirat nekoga,svakom se dogodi pogreška...
Naravno da taj tehničar nije imo uvid u raspored instalacija/telefona po kući,vjerojatno je predpostavljo da se koristi samo jedan telefon,zaboravio sigurno pitat dal se možda gdje nalazi još koji telefon itd....Dešava se ljudima koji rade..naravno da se takve stvari neće dogodit nekome ko sjedi cijeli dan u birtiji i izigrava frajera,dok ga mama i tata subvencioniraju..../financiraju...
Tako da....šalu na stranu,dešava se i to je tak...bitnmo da je problem pronađen i riješen i da se mi dalje ne "štimamo" u ovoj temi.
imam i ja problema, veza mi pukne svako malo! usko vezano je očito s ovom temom
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=57988
sutra ću da im se sjetim mamice
a tako sam uživao sa malo većom brzinom![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Ja koristim maxadsl i kada me netko nazove moj telefonski broj ili kada netko od mojih ukucana nazove nekoga drugoga meni pukne koneckija.Ja bih samo zeli da mi pomognete oko ovoga problema ili bih htio kako da nazovem nekoga majstora da mi to popravi jednostavno vise sam izgubio zivće konekcija mi puca odprilike 30min a najvise subotom i nedjeljom onda jos vise.Eto samo bih vas molio da mi pomognete.Hvala.![]()
@B.B.B: Mozda si krivo prikljucio ADSL spliter ili ga nisi uopce stavio (ako ti je tako od pocetka) ili ti se pokvario (ako ti se to javilo kasnije). Moze jos biti da ti spliter nije postavljen prije svih telefona u kuci/stanu, a morao bi biti...
Ako se pokvario, nazovi sluzbu za korisnike i zatrazi novi spliter. Promjenit ce ga besplatno.
PS: Thread closed ovdje stvarno nije bio potreban!
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks