Dobro jutro, vidim sad se skupilo malo više ljudi.
Odo se vozit ubrzo.
Dobro jutro, vidim sad se skupilo malo više ljudi.
Odo se vozit ubrzo.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
meni treba hamper hladne vode![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Oce netko oprat i usisat auto za 50kn? Ajde budite tak dobri...Ima i ladne pive...
![]()
Ja svoj auto nisam opral više od 2 mjeseca...a usisaval više od pola godine...i čisto dobar je![]()
![]()
A jel mogu poslije pranja i odvest taj auto?![]()
dobra ti je ova ravilov...
![]()
Da, trebat će ti minimalno 2 sata...bolje da to vrijeme na neki drugi način iskoristiš...![]()
A tko ce njega sredit? Necu da mi na tehnickom coek uvati kakvu bolest...![]()
A onda je to druga stvar....
ja sam jednom sa curom prao...točnije ja sam gledao dok je ona u oskudnim kratkim kratkim hlačicama i oskudno kratkoj kratkoj prozirnoj majici ga prala![]()
![]()
![]()
Gle ga...pa neznam kaj je tu tak čudnoga...ako mogu cure prati aute pred tisuću ljudi , primjer street race...pa onda može i moja vlastita cura prati za mene
Al sam uživao....![]()
Doduše sada je već bivša
Očito joj bilo dosta pranja...![]()
Kaj vas pere divljaci!!! Dobar dan..smrde mi noge...za širu javnost![]()
Ponekad stvarno pretjeraš....![]()
Niti misliti
Gdje, tko, koga, zašto, s kim, s čim.....![]()
Dobar tek onda![]()
Nego kolko vidim mi smo najviše aktivni...em dajemo pametne savjete i još stignemo čeifati![]()
Pa da...
No ipak se trudimo![]()
Eto i mene doma- opet
Zamijenio gripove na biciklu i strgo neku plastiku (15 minuta sam je trgao- stvarno se ne da, a da je nisam htio strgati/maknuti strgala bi se sama za minutu garant).
Vidim ovdje su se počeli skupljati neki mislioci.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks