uf meni izdrzi bar jedno 4 sata, sad ak je to tebi malo onda ok.
...nakon skoro mjesec dana koristenja osobno sam zadovoljan mobitelom
...jedinu primjedbu uputio bih na izdrzljivost baterije od trenutka kada mobitel zapocne signalizirati da je treba napuniti jer od tog trenutka traje iznimno kratko i nakon toga se mobitel ugasi...sve drugo OK!
O Tite tute Tati tibi tanta, tyranne, tulisti.---> O, tirane, Tito Tacije! Učinio si tako dobre stvari za sebe!
uf meni izdrzi bar jedno 4 sata, sad ak je to tebi malo onda ok.
O Tite tute Tati tibi tanta, tyranne, tulisti.---> O, tirane, Tito Tacije! Učinio si tako dobre stvari za sebe!
a grebiga, kaj bi ti da još izdrzi jedan dan![]()
...evo, sve ti ovdje lijepo pise....
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=47853
NS ili UST,nikakav usb kabel.Koliko je tesko nadogrditi, je ide samo sa usb-om ili treba neki drugi kabel
ako može mala pomoć!
imam problema kod poziva sa kartice koja nije primarna,moram prebacivati svaki put kad želim zvati sa te karticce i mob se mora resetirati.
ima li neka postavka koju moram uključiti da se to ne događa.
PRVO PROČITAJ TEMU, A ONDA POSTAVLJAJ PITANJA. NA OVO JE VEĆ BIO ODGOVOR
Zadnji uredio McLaren : 13-07-2008 u 01:24
Pročitaj cijelu temu, ukratko, u imeniku prebacuješ sa onom tipkom sa strane!
Imam taj mobitel , koristim obje kartice i za sada sam zadovoljna, posebno kamerom..imam jedno pitanje-Kod pisanja sms a postoji mogućnost umetanja slika, animacija itd..E, sad -kod umetanja istih postoje mogućnosti-umetni smajlić, postavljenu animaciju i moju animaciju..Pitanje-šta je to moja animacija i kak se stavi?
Ja imam sljedeći problem. Naime, mob sam kupio jutros.
Unutra imam VIP i TELE2 karticu (staru). Kad je VIP primarna kartica, onda je sve OK, ali kada stavim Tele2, nakon par sekundi mi napiše INSERT SIM CARD i totalno se zablokira tako da moram vaditi bateriju.
EDIT-Bog te mazo, ja patim jako da mi mob ima jake zvučnike. Kad, ono D880 doslovno "šapuće". Ekvilizator ne postoji u klasičnom smislu da se može namjestiti po onim stupcima gore-dolje, nego ima nekih 5 već definiranih stavki, a također me jako nervira što se zvuk nakon svakog napuštanja MP3 Playera vraća na 50% jačine.
Mob je stvarno ekstra što se mrežnih mogućnosti tiče, ali kao glazbeni telefon, "pada na ispitu".
EDIT2 - Ljudi, meni javlja da "Ovaj tip mobilnog telefona ne podržava TELE2 MMS i WAP postavke"... WTF? VIPnetove postavke sam dobio i spremio bez problema.
Zadnji uredio Moby : 09-08-2008 u 17:28
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
To je Tele2, što je najgore daju ga u svojoj ponudi
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Još nešto, jel ikako moguće pojačati melodiju kad se pjesma sluša preko vanjskog zvučnika?
Stoji mi na max 14, ali melodija se gotovo ne čuje.
Jel moguće u onom "tajnom meniju" ili kako već postaviti skalu po vlastitom nahođenju?
U Mobisu!
koliko ja znam ne
Ne igrajte se s tajnim menijem ako ne znate što je točno koja komanda da si ne zeznete main postavke u uređaju
mene najvise brine dali mogu npr slati poruke sa sekundarne kartice a zvati sa primarne? kolko sam shvatio samo sa onom malom tipkom sa strane odaberem s kojom karticom zelim slat poruku/zvat?
a sta se tice slusalica, kakva je kvaliteta zvuka i kakvog su oblika? jel jedna krac jedna duza ili su jednake? sta nije standard na svim samsung mobitelima memorijska od 4gb a ovaj "guta" samo dva, razmisljam o kupnji ovog moba iz razloga da ne nosim svi cigle u depu nego samo jednu pa mi ove stvari jako puno znace
jucer sam imo mobitel u rucii i malo ga "razgledo" i jako sam zadovoljan samo mi jos nije skroz jasno kako se bira kartica s koje sse zove jer je radio samo s jednom karticom.. kupit cu ga pocetkom 9.mj
Radi na principu primarne i slave kartice, uvijek zove i salje poruke automatski s primarne no ako vi ne zelite da salje-zove s nje pritisnete malenu tipku sastrane. Ovaj je postupak objašnjen već nekoliko puta stoga vas molim da čitate temu i pratite odgovore
Naime ja sam kupio ni vise ni manje nego 2 doticna telefona i ovaj mi se problem dogadja na obadva??
Samo se meni desava kad mi je primarna kartica t-skam a sekundarna paradajz aka tomato!
Kako se rijesi taj problem?
vidim da je moby nastavio pisat dalje ko da je uspio to rijesiti...
Pošto mi je VIP bila SIM1, a Tele2 SIM2, vidio sam da nije dobro stavljati SIM2 kao primarnu. Pogotovo kad sam otkrio da mob radi istovremeno s obje kartice, samo se mijenjaju pritiskom na onu udubljenu tipku s lijeve strane.
U biti, možda i nije problem. SIM2 vjerojatno ne može glumiti primarnu karticu.![]()
U Mobisu!
ma meni je bitno da mi je primarna kartica od t-coma jer tamo imam vise mogucnosti.
Na sekundarnoj mogu samo slati i primati sms te obavljati pozive - to mjesto mi je dušu dalo za tomato koji inace puno manje koristim.
Poznanik jedan ima isti mobitel i kad sam mu rekao za problem on mi je pokazao na svom da sve normalno radi
ukoliko nema rjesenja za moj problem, otici cu do europatredea jerbo da mi oni rijese problem kako znaju i umiju![]()
Mobitel je napravljen da se koriste dvije sim kartice istovremeno ili da se swap-aju (promijene funckije [SIM1 bude sekudn. ,a SIM2 bude primarna])U biti, možda i nije problem. SIM2 vjerojatno ne može glumiti primarnu karticu.
Moby dali ti imaš 32,64 ili 128 bitnu sim card ?
Bookmarks