si ga probao upaliti bez kartice? format?
Imam N80. Recimo da je bio dosta "natrpan" (bilo je par MB-a slobodnog mjesta) na telefonu. Imao sam u njemu i karticu od 1GB (no mislim da je to sada manje bitno). Uglavnom, mobitel mi je poceo blokirati malo malo ... ekran je malo kasnio s paljenjem, usporenost funkcija ... i jedan dan ... paf. Mobitel ne radi. Kada ga upalim, upali se samo svjetlo na ekranu (bijeli ekran) ... ne pojavljuje se onaj Nokia-in logo, niti one ruke ... nista. Samo bijeli ekran. E sad, moja teorija jest ta da je mobitel samo prenatrpan te da se zato nece upaliti ... *pinkyglasses*
Recite mi da je samo to. Btw, ako je otisao ekran, koliko bi kostao popravak?
Mrzim Symbiane ... mrzim Nokia-e ... zapravo, obozavam ih, ali ovo joj ne mogu oprostiti. Izdajnica!
si ga probao upaliti bez kartice? format?
to je meni bilo na 3650 morao sam ga dati fleširati....
Da li znas tocno sto mu je bilo? Mene je strah da mu nije ekran otisao ... onda flash ne bi pomogao. Gdje je mogu flashirati?So many questions ...
edit: probao sam je upaliti u svim kombinacijama ... sa sim karticom i mmc-om, bez sim kartice s mmc-om, bez mmc kartice i bez sim kartice ... nista ... uvijek samo svijetlo na ekranu gori ... a ostalo nista ... ni da se pomakne.![]()
možda si instaliorao nekakav crak koji je trebalo odmah izbrisat po pokretanju programa , napravih update softa i to bi treblo riješit stvar
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Meni se desio slican problem, mem kartica nije bila ok.. znaci upali se, podje ono i nokia i resetuje se.. tako non stop sa i bez katice, ovo ono.. ali nista mu ne mogu.
Greska je bila sto se pokretao onaj program sto pokrece GIF animacije za pozadinu, on se nalazio na kartici i trebalo ga ocitavat s kartice, a meni po paljenju u opste nije registrovalo karticu takio da nije moglo ni njega. Kada mi je samo jednom uspjelo da udje u fon a da se ne resetuje odma sam formatirao karticu, reseetovao fon na nulu i sada je ok.
Inace ako ti je otisao displej onda bi mogao sve sa telefonom, i cuo bi startnu melodiju, i mogao bi nazvat ali nebi se nista vidjelo.
Koliko se meni cini to je softwerski kvar pa ti odradi ako nista update softwera.
Hvala ekipo. Jos samo da nabavim kabel za kompjavim kad probam sve opcije koje ste ponudili.
Naime, nabavio sam usb kabel za Nokiu. Instaliram PC Suite i Nokia Updater (ili kako se vec zove) ... i spojim mobitel na komp i nista. Komp ne prepoznaje mobitel. Posto mi se mobitel nece upaliti (kada ga "upalim" pojavi se bijeli ekran i nista se ne dogadje) ... postoji li neko rjesenje kako da ga spojim? Obnovim softver? Kako da ga flasham sam?
Bilo kakva pomoc.![]()
Slušaj ovako.
Izvadi karticu memorijsku iz mobitela pa ga upali.
Ugasi ga pa ga upali-formatiraj (zelena + 3 + * ) bez kartice.
Karticu formatiraj na kompu pomoču čitača kartica.
Ako tako ne uspije ponovi sve to ali sa formatiranom(praznom) karticom unutra.
Ako ni to neče onda pravac auto tržnica na novi soft kod majstora.![]()
Zadnji uredio VuKi : 17-08-2008 u 22:10
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Probao sam i ovo gore, no sada mi ekran uopce vise ne svjetli ... tipke svjetle ... ???
Bump ...![]()
Moj je problem što nemože da upali nikako samo blicne ekran u i ugasi se jel mi netko može pomoć![]()
Bookmarks