wm ima bolji program za daljinski os s60
ontopic: instaliravam sve živo na qtek s100. Več sam 2 put zrušil sustav u 2 dana![]()
Alo, šta fali WM6-ici (osim što joj fali milijun stvari)![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
wm ima bolji program za daljinski os s60
ontopic: instaliravam sve živo na qtek s100. Več sam 2 put zrušil sustav u 2 dana![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ishlapio sam danas..........................
Oćero goste i sad malo vidjet tu šta,gdje,koga,zašt i odem spat
Večer svima...evo i mene na kratko...odoh u krpe...
Noć....![]()
Sviđa mi se što pišeš da si ishlapio danas, jer i ja sam ishlapila, doslovno!!! Riješila se rodbine i u ovim noćnim satima zaigrala igru za motorolu, mislim riješiti ću se starog Bosch mobitela, pa ajde, mislim 3,66kn, možda bude sreće, a kad tamo, nikad kraja, već sam morala poslati 4 poruke i nije gotovo. U kako sam glupa, baš ishlapila, ali šta ćeš. Ovo ne smijem nikome reći, samo tebi da znaš da nisi ishlapiosamo ti. I još nešto, super ti je potpis i na tu temu se u mislima često vraćam. Takav je valjda život, i crvi u njemu imaju svoje mjesto. Laku noć svima ako vas ima
![]()
slusam muziku instaliram dirt ne da mi se spavati...
Dobro jutro svima...
Ja prvi?
Ajmee...
Ico,Druže...: Nesto se s vama dogada kad ja dodem prije vas ođe...
![]()
Svi danas spavaju, ili su na poslu.
Eto, ja se probudio.
Dobro jutro!
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
dobar jutar svima...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Jutro!
Evo i ja se spremam za posao, gotov godisnji...![]()
Čitam na Index.hr-u kako je dio grad ostao bez struje zbog kvara visokog napona
pozdrav Ravilov...
ajde, ajde, dosta se bili na godišnjem, treba i raditi...
odo ja učit...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
eto mene na poslu ..... gotov GO.... gotovo je sve.... sve je otišlio k vragu... gnjeeee![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ajde, ajde..
prvi dan je najgori.. ma citav prvi tjedan je koma.. al bude bolje..
gledaj to ovako: jos samo 364 dana do novog GO
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
jel zna netko koje bolesti trenutno haraju po zagrebu?! razmišljam o bolovanju jedno desetak dana![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
cuj, uvijek mozes na bebu pa si doma maltene 2 godine
nda.. odo ja na posao![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jutro...ili ti ga dan svima...![]()
Danček pospančekima!
Mene je ukočilo, kriva sam ko srp, boli kuk, hodam pognuta, ali...... ne trebam bolovanje, ja sam doma. Posudim ti ideju. Mene boli, tebe ne, ali šta košta nazvati doktora i reći mu da je tebi ono što je meni. Ja ne mogu iz kuće, pa reci da ne možeš ni ti. Ako slučajno dođe u kućnu posjetu, budi malo glumac i eto ti još par dana. U ovoj zemlji ionako se nitko nije obogatio radeći.![]()
Evo i mene sa servisa bicikla, 400 kuna
Novi kotač.
fly::nan- reci da imaš sidu i da kašlješ krv
Ali da možeš raditi, nije uopće problem.
Ali, ako nekog zaraziš- nisi kriva.![]()
Zadnji uredio georgy : 18-08-2008 u 13:25
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ne ljuti se jer ne želim vrijeđati baš nikoga, samo mi je žaaaaaaaao da ljudi padaju na takve trikove i pozivaju skupe telefone. Misliš ovdje nešto dobiti, ma zaboravi! Pa pogledaj malo na televiziji, svi nude nešto i to za nekakav banalan odgovor! I po tisuću odjednom se prikači i ostavi po nekoliko kuna i kad im je vreća prepuna novca, onda nekom daju sitniš. Htjeli su snimati ovi iz emisije Potrošački kod, ali ne daju im!
Daj prestani barem ti i ako ti je love viška, pogledaj oko sebe i vidjeti ćeš prosjake ili one što skupljaju boce. Njima daj. Bog će te nagraditi, ako ničim, a ono zadovoljstvom. S ovim skupim telefonima i to baš svima, možeš se samo razočarati.
Ja sam prije zvala za sve humanitarne akcije, ali i to više neću. Zašto? Pa samo zato što se draga država tu ne odriče PDV-a. Skupljamo umjesto države, a ona umjesto da nam zahvali usput dodatno zaradi. Sramota.
Slažem se.
Najbolje kada netko nazove i pita ga kolko trokuta vidi na slici (a ima ih, ono, 50) i taj kaže- 2
Valjda oni puštaju samo one koji ne znaju.
Dao bi se kladiti da je tako na onom "Pjesme koje srce diraju" (a telefonski račun- džep).
I te humanitarne akcije, u redu je pomoć.
Ima onih kojima treba pomoć.
Ali nije red da građani plaćaju za izgradnju bolnice i sličnih stvari.
Još će morati i građani dolaziti tamo pomagati u izgradnji- na radne akcije.
Šta nije dosta sve ostalo što se plaća?
A, u isto vrijeme, se u novinama piše kako Sanader nosi sat od 10000€ i rade mu košulje po mjeri, te ovo- te ono...
Ali, takav je svijet- krade se gdje se stigne.
Ne znam kako bi ja postupao u Sanaderovoj fotelji.
Morat cemo četaru pocet shvacat kao tematski dio foruma...
Skidam nesto od 50 megi...
Bookmarks