Odeš u fotografije i nađeš sliku, nakon toga (skoro sam rekao desni klik), odeš pod opcije i pošalji mms neznam točno kako ide... i onda će te on pitati da li želiš smanjiti...
Pozdrav svima
Imam mali problem oko slanja mms sa ovog uređaja...točnije muči me veličina slike...dakle u njemu (u mms-u) je maksimalno moguće poslati veličinu slike ili videa do 295 KB...i normalno šalje male slike, no kada je slika recimo 400KB neće poslati jer je prevelika, i to sve stoji...no kako tu sliku smanjiti da ju mogu poslati??
Na mojem K800 je automatski namješteno da mi smanji veličinu slike na veličinu slanja za mms...ako je slika prevelika a želim ju poslati mms-om pita mi da li želim smanjiti...dali je to moguće na D600? sve sam pregledao i neznam kako to funkcionira...
Hvala unaprijed za pomoć...
Odeš u fotografije i nađeš sliku, nakon toga (skoro sam rekao desni klik), odeš pod opcije i pošalji mms neznam točno kako ide... i onda će te on pitati da li želiš smanjiti...
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Pa ja to napravim no neće mi smaniti...otvorim Opciej na željenu sliku i Pošalji putem i biram MMS...i piše mi Ne mogu poslati vše...max 295KB![]()
Dobro sjetio si se čopiti mob
Pa ne mogu vjerovati da bi mob tako glup bio...pa zašto ondai ma kameru od 2 Mpixela i kaj će mi onda ako ne mogu poslati sliku koju sam slikao![]()
D600 nema opciju kao Sony Ericsson mobiteli da ti promijeni rezoluciju slike prilikom slanja MMS-a. Još jedna od Samsungovih debilana.
Išao sam i pod Aplikacije i Uređivanje slika...ali sve se može promjeniti osim veličine...pa to je užas...prodajem odmah mobitel...
Evo i potvrde...
Top Tip - The phone doesn't resize pictures to fit the wallpaper. I took some pictures of my girlfriend for my wallpape but the pictures are too big to fit on the wallpaper. Upload them to your PC, resize them, and then set as wallpaper to see the whole picture.
Isti slučaj i sa MMS...jer se radi o smanjivanju slike...
Ima slična tema i na cafeu.... http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=588635
Zadnji uredio GoranZagorje : 16-08-2008 u 17:01
A gle...ja sma sada vani i baš sam nešto lijepo uslikao...i sada to želim posalti curi ili nekome mms-om a ne mogu...pa to je VELIKI NEDOSTATAK....da sam ga barem prije skužio i znao...jeba me pas ako ga bi kupio...
Smanjio sam rezoluciju kamere sa 1600x1200 na 1152x864 i sada je veličina svih slika oko 150KB pa se mog uslati mms-om...nije se puno izgubilo na kvaliteti, jer se ne primjećuje toliko na mobu kolko bi se na računalu ili tv-u....no nema drugog izbora sada...
A kad ja šaljem sa svojeg K800 moram slati srednju veličinu slike rezolucije 800x600 da bi bila veličine oko 120-150KB za slanje dalje...uh...kaj ti je Samsung => shitzato si ga ja nikad neću ni kupiti...
SE is number 1
...dakle da zaključimo:
Na Samsungu D600 a i ja mislim na ostalima nije moguće smanjiti veličinu slike na veličinu potrebnu za slanje mms-om...
Također se ne može veća slika staviti kao walpaper nego se mora na kompu pretvoriti u rezoluciji 240x320...
Zadnji uredio sms freak : 16-08-2008 u 23:25
Bookmarks