Izgleda lijepo,inače običan business preklopnjak sa Symbianom i HSDPA.
Btw kad sam vidio naslov,pomislio sam da T-Mobile prodaje onaj prvi 6650,3G cigletinu![]()
http://www.gsmarena.com/nokia_6650_t_mobile-2311.php
94 x 47 x 21 mm.nece biti bas nesto prevelika,cak i manja od V3.
Zadnji uredio Ico : 03-03-2008 u 18:06 Razlog: spojeni postovi. svoj komentar možeš ubaciti i u prvi post!
Izgleda lijepo,inače običan business preklopnjak sa Symbianom i HSDPA.
Btw kad sam vidio naslov,pomislio sam da T-Mobile prodaje onaj prvi 6650,3G cigletinu![]()
Zadnji uredio Balkanac : 03-03-2008 u 16:36
Mob izgleda ogromno..lici dosta na n76 po meni..svida mi se sto je u crnoj boji...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a vidi stvarno...
nisam ni uočio tu tipku za ulazak u izbornike (ko što imaju symbiani)...
Naletio sam na 2 zanimljive stari, koje čini mi se ne pišu na specifikacijama na GSM areni:
-> microSD card slot with support for SDHC cards (currently available in capacities up to 12 GB)
-> Uses S60 3rd Edition on Symbian OS
Zbog toga selim temu u symbian dio foruma...![]()
Fora,ovo je neki tip fashion symbiana,znaci lijepi izgled a unutar njega ima sve cari symbian OSa...ako kvaliteta uzrade bude na razini i ne zaje opet s necim banalnim bit ce to dobar potez Nokie...![]()
zasad jos nije navedeno da se radi o symbianu,ali ako jeste,to je jos jedan plus.
...izgleda mi, prema ovim slikama - preogromno za preklopnika...
...a osobno mi preklopne nokie nikad nisu "sjele" tako dai za ovaj
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
bump
evo rodica mi ima ovaj mobitel
mob cak ima u sebi ugradjen GPS
dizajnom mi je fenomenalan
ima san priliku igrat se s njim samo 5 min al ako ga uvatim malo vise udaram veci rewiew
unutra velik ekran komotne tipke izvanka koliko mi se cini dosta funkcionalan ekran s touchscreen tipkama
vise infa kad ga dobijem malo duze u ruke
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ma nebi ja vako i nako nokia maps bolje nek se to jos razvija do onda garmin ili tomtom
btw jos nisan ga dobio na malo duze koristenje danas joj se sestra udaje pa cu morat malo pricekat
Pozdrav!
Molio bi ukoliko netko ima novu Nokiu 6650 fold da podijeli iskustva, mišljenja. Upravo sam prodao svoju N73 zbog relativne sporosti moba nakon određenog vremena, pa sad mislim uzeti tu 6650. Nije mi bas jasno jedino zasto nema nikakav opis ove Nokie na službenim stranicama, iako znam da se samo prodaje u T-mobileu. Također bi molio ako netko ima iskustva sa kupnjom mobitela sa oglasnika da kaže na što moram paziti da slučajno ne bi naletio na neku kinesku kopiju ili tome slično.
Zahvaljujem...![]()
Nemaš nikakve specifikacije na netu jer to skroz novi mobitel, a prodaje se jedino u T-mobile-u, jer je to mobitel napravljen ekskluzivno za t-mobile.
E sad, što se sporosti tiče, mobitel je dosta brži od Nokie N73. jedino bi se mogao usporiti pri ulasku u galeriju, a ubaciš neku veću karticu i cijelu ju natrpaš slikama i filmovima.
A što se tiče toga da naletiš na kinesku kopiju 6650 fold, sumnjam. jer sumnjam da su kinezi napravili kopiju mobitela koji je samo za t-mobile.
Pogledaj obavezno da li ima jamstvo od t-mobile-a i provjeri da li je dobro sklopljen mobitel (da nema negdje lufta).
Pa nego čime ćeš natrpati memorijsku karticu osim slikama i filmovima (i glazbom?)? Downloadanim programima?![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ma ok, samo provjeravam. Piše u oglasniku da je 1100 kn, sa garancijom od T-mobilea, novi neraspakirani, tocno toliko sam prodao N73,pa vjerojatno budem uzeo mob u ponedjeljak.
Hvala na info, Ico!![]()
Bookmarks