Nisam točno shvatio, jesi slao sa SE-a na Nokiju ili obrnuto?
Ako ti kaže da čeka da druga strana prihvati stavku, jesi li ti onda stisnuo na tom drugom mobu da prihvati (malo priglupo pitanje, ali zna se čovjek zaboravit
)?
Ne znam je li slična tema već bila.
Radi se o sljedećem. Imao sam K530, trenutno imam K550. Pri spajanju s Nokijom (N73, N82) i pokušaju slanja fotke via BT, na SE se napiše poruka Čekam da druga strana prihvati stavku. I, ni makac od toga. BT radi, odn u radnom modu je i na Nokiji i na SE-u, ali sliku ne može prebaciti.
Pokušao sam prebaciti neke default SE slike koje dođu s mobom, one idu, ali fotke koje sam prebacio na M2 nema šanse.
U čemu je štos?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Nisam točno shvatio, jesi slao sa SE-a na Nokiju ili obrnuto?
Ako ti kaže da čeka da druga strana prihvati stavku, jesi li ti onda stisnuo na tom drugom mobu da prihvati (malo priglupo pitanje, ali zna se čovjek zaboravit
)?
Šaljem sa SE na Nokiju. Znači stisnem šalji via BT. Otvori se prozorčić gdje ispiše da Čeka (SE). Kod Nokije ionako nema nikakvih prozora niti poruka prilikom preuzimanja/slanja podataka. Nokia mi ne nudi nikakvu opciju, a kod SE ima samo opcija Poništi.
U Mobisu!
Ja sam imao takav problem s motorolom, i onda sam je ugasio- upalio i radilo je.
Motorola nije htjela primiti, pisalo joj je samo na sekundu ono primiti- odustati i onda je nestalo.
A na sve ostale mobitele normalno šalješ?
Ako ne, onda probaj s nečijom drugom karticom (kolko sam skužio, stvari sa memorije mobitela normalno šalješ na nokiu).
A možda je nešto namješteno na nokiji, neki program ili nešto.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Meni se cesto nije znalo povezati sa samsungom. To se cesto desava. Pokusaj da sa nokijom pronadjes k550 te ga dodas u svoje uredjaje. Trebalo bi raditi.
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
Nema šanse. Fotografije se ne mogu prebaciti sa SE na Symbian Nokiju.
Sve druge stvari mogu bez pola problema, ali fotke neće. Pogotovo, da stvar bude smješnija, fotke koje su poslane s Nokije na SE i sada ovaj ne može vratiti tu fotku.
Isprobano na dva modela N73, N82 i zadnja trenutna N95 8GB. Na svima ista poruka "čekam da drugi mobitel prihvati stavku" i tako može minutama stajati i ništa se ne događa.
U Mobisu!
tako je i kod mene na k800 dok saljem sliku na symbian
Bez obzira na uparivanje, SE uvijek izbaci prozorčić s tom obavijesti.
Zanimljivo da sve druge datoteke normalno šalje, npr. mp3, pa čak i jednostavne midi melodije.
Ali kod fotki zapne pa zapne.
U Mobisu!
Bookmarks