e care rich1 hvala ti na pomoci tek sam dobio novi mob pa se ne kuzim jos u te stvari
Lol.
jedino da imaš publisher ID , onda bi i drugima mogao potpisivati apliakcije (ako se ne varam).
Ako hoćeš drugima potpisivati aplikacije, moraš napraviti za svaki IMEI certifikat (na onoj kineskoj stranici), pa onda pomoću tog certifikata potpisati aplikaciju.
nemožeš za neki drugi IMEI potpisati aplikaciju sa certifikatom koji je napravljen za tvoj IMEI, pa da se instalira na drugom mobitelu. to neide...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
e care rich1 hvala ti na pomoci tek sam dobio novi mob pa se ne kuzim jos u te stvari
DaDoooo utipkaj na svom mobu *#06# i taj broj koji ti se pokaze na ekranu moba ostavi na forumu pa cu ti potpisati i napravit cu ti certifikat kod kineza! Na pvt mi posalji svoju mail adresu, pa cu ti potpisati i poslat cu ti certifikat! Racunaj na to da treba par dana da dobijem certifikat za tvoj IMEI broj! Ja sam ga cekao malo vise od tjedana dana, pa samo da te pripremim! Usput, hvala svima vama koji ste mi pomogli oko potpisivanja! Svaka Vam dala! Danas sam dobio certifikat!)))) Da nema vas ja bi i dalje ostao glup! Neznam kako da vam se oduzim! Hvala je pre mala rijec za ono sto ste napravili! Eto decki jos jednom svaka vam dala!
![]()
...........
E care evo mene taj broj je :358064011170739......thx
Halo ljudi oceli biti od toga ista trebami rotate me i advance device lock za n95 ajd molim vas ljudi ne kuzim se u te stvari tek sam mob dobio....ajd thx
stvarno ne kužim šta ima a da ne možeš sam skužiti uz malo truda. samo treba malo truda...
Evo svi postovi koje trebaš pročitati i raditi po njima:
1. http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=762841&postcount=2
kada dobiješ certifikat kako je gore opisano onda ide idući korak
2. http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=762847&postcount=3
ako ti se pak ni to neda (jer je strašno komplicirano), onda probaj na slijedeći način:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=797642&postcount=3
Pa malo truda i slobodnog vremena i sam ćeš napraviti. koliko dugo čekaš da ti netko napravi certifikat, si već mogao imati sve aplikacije instalirane na mobitelu...
daj molim te ico pošalji certifikat nemogu nikako napravit
imei 2029988605 plizzzzzzzz
![]()
Zadnji uredio Ico : 18-08-2008 u 17:03 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipka EDIT!
Kao što sam napisao već u postu iznad tvoga,
nema potrebe čekati certifikat.
jednostavno malo "hakiraš" soft i instaliraš aplikacije bez potpisivanja.
Pogledaj slijedeći post:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=799616&postcount=3
sve je lijepo objašnjeno i jako je jednostavno za napraviti.
@ekikeki: koristi tipku EDIT umjesto da nabijaš postove jedan iza drugoga.
Zadnji uredio Ico : 10-09-2008 u 08:38
instal server nemogu nikako kopirati mu mapu bin nekužim možda nemože na n95 8gb
Zadnji uredio ekikeki : 19-08-2008 u 08:41
@ekikeki: kad instaliraš onaj HelloCarbide, otvori taj program, kad gaotvoriš stisneš lijevi soft tipku i iz izbornika izabereš prvu opciju i onda otvoriš ponovo y-browser (koji ti treba cijelo vrijeme raditi u pozadini) i onda ćeš vidjeti c:\sys\bin\ i tamo kopiraš onda taj fajl.
@ekikeki: Ovo ti je javna opomena zbog spamanja. Koristi tipku EDIT, a ne da nabijaš postove. te nemoj nabijati postove, samo da bi imao više postove, tj da napišeš nešto samo tako (tipa smajlići u jednom postu). Još jedan takav ispad i ide ban. A prethodni postovi su ti obrisani upravo jer nisi koristio tipku Edit.
a kako da kopiram pomoču čega.sve sam napravio i vidim sys/bin samo neznam kako da kopiram . Što se tiče posta nekužim se preveč u to soryyyyyyyyyy
Zadnji uredio ekikeki : 19-08-2008 u 08:49
napravio sam hvala
Zadnji uredio ekikeki : 19-08-2008 u 09:00
Meni je server OPDAe odvratno spor,neupotrebljiv,jesam li to samo ja ili?
Nije samo tebi spor...
i meni je spor. a počeo mi je usporavati još tamo, od 6.mj
ali zato koristim slijedeću metodu:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=799616&postcount=3
ide puno brže od čekanja certifikata i potpisivnja![]()
Ico ajde molim te malo objasnjenje,normalno da ne uspijevam na ovaj gore nacin,nije mi jasan ovaj "vidljiv" u ovome c/sys/bin,kaj znaci vidljiv?Tak moram nazvat datoteku i stavit onaj program unutra ili?Ili su to neke postavke...zasad sam pokrenuo HelloCarbide.sisx,zalijepio sam program u c/sys/bin na mobu ali nemogu idalje nista instalirati...
adje, lijepo deinstaliraj helloCarbide i odi u y-browser i pogledaj da li u c:\sys vidiš folder bin
nećeš ga vidjeti.
instaliraj helloCarbide i onda ponovo pogledaj. ako si slijedio postupak, onda ćeš vidjeti taj folder bin, tj taj folder će ti biti vidljiv.
da ne pišem ponovo cijeli postupak, evo post u kojem sam sve napisao:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=803969&postcount=37
sve ti je objašnjeno u 14 točki. pa pročitaj.
Sve tako napravih,i za sve aplikacije koje probam instalirati javi da je datoteka ostecena...
a što si probao instalirati?
ja sam uspio sve instalirati i nikad mi nije izbacilo nikakvu grešku...
jesi siguran da su te aplikacije namjenjene za N95 (tj novije symbiane), da slučaju nisu za N70 i starije modele?
daj uploadaj (ili stavi link od kud si ih skinuo) par aplikacija koje su ti izbacile tu grešku.
Aplikacije iz PBreakerova packa...flip silent,advanced device lock...
EDIT:Sad sam probao instalirati Handy taskman koji ne treba biti potpisan i za njega kaze datoteka ostecena...nis vise ne zeli instalirat...
Imam jedan problem
Prilikom pokušaja hacka na svojoj N78, uspio sam ući u c:/sys/ direktorij ali tamo nije bilo "bin" direktorija. Jel se itko susreo sa sličnim problemom?
Use the Fork, because there is no Spoon.
Ne mogu ni deinstalirati ybrowser ni hellocarbide,ma superiska...neki drugi nacin potpisivanja?
EDIT:Nemojte koristit ovu metodu sa hakiranjem softa jer sam si ja tako sje... soft a radio sam u tocku kako je opisano,mobitel mi vise nista ne zeli instalirati,potpisano nepotpisano,formatiranje nije pomoglo,sad idem soft reinstalirat,nadam se da ce to pomoc,jer ako ne...
Zadnji uredio DJ_Tiesto : 12-09-2008 u 23:41
Bookmarks